Canon spiegelreflexcamera EOS 1300D 18-55 ISII KIT review

Canon spiegelreflexcamera EOS 1300D 18-55 ISII KIT review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Canon spiegelreflexcamera EOS 1300D 18-55 ISII KIT

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Haarscherpe foto’s
Misschien wel het belangrijkste onderscheidende kenmerk van een spiegelreflexcamera is de kwaliteit van de foto’s die je ermee kunt maken. En dat zit bij deze Canon wel snor. Met de 18 Megapixel lens in combinatie met het meegeleverde objectief kun je altijd en overal haarscherpe foto’s maken. Dankzij diverse innovatieve technieken is het geen probleem als je bij een slechte belichting wilt fotograferen. De sterke zoom van het objectief geeft je daarnaast de vrijheid om op een indrukwekkend stabiele wijze actie op beeld te kunnen vatten in uitdagende omstandigheden.
Hoog gebruiksgemak
Canon heeft de EOS 1300D 18-55 IS II KIT in de markt gezet als een instapmodel. Dat wil echter niet zeggen dat deze camera over minder functies beschikt dan een professionele dslr, zoals dit cameratype ook wel wordt genoemd. Het is juist een manier om aan te geven dat er diverse extra functies op zitten waarmee ook een beginner al zeer fraaie foto’s kan maken. Dankzij handige automatische filters, beeldstabilisatie en andere ondersteunende zaken is de camera heel gemakkelijk in het gebruik. Voor meer gevorderde fotografen is het natuurlijk ook mogelijk om de instellingen zelf te kiezen, net zoals je gewend bent van een spiegelreflexcamera.
Van zeer dichtbij tot zeer veraf fotograferen
Het bijgeleverde 18-55 IS II zoomobjectief is een flexibele topper die je in staat stelt om allerlei verschillende foto’s te kunnen maken. Het bereik is indrukwekkend: van een ruime groothoek om een skyline mee te fotograferen tot een korte telefoto waarmee je op afstanden tot 25 centimeter het volledige zoombereik kunt gebruiken. Daarmee kun je dus macro’s maken in extreme close-up. Verder beschikt het objectief over de vernieuwende 4 stops Image Stabilizer-technologie. Hiermee kun je tot wel vier keer langere sluitertijden gebruiken zonder dat er sprake is van ruis of een grotere beeldonscherpte. Dat is ideaal als je ook in donkere omgevingen wilt kunnen fotograferen.
Geschikt voor ieder moment
Je kunt met deze Canon dus in tal van situaties en omstandigheden foto’s maken. Daarbij helpt het dat deze camera voor een spiegelreflex een opmerkelijk laag gewicht heeft. Met extra ondersteuning van de meegeleverde schouderband kun je dus de hele dag blijven rondlopen zonder er last van te ondervinden. En dat is heel plezierig als je bijvoorbeeld op reis bent en al je ervaringen wilt vastleggen op prachtige foto’s.
Snel delen
En als je dan inderdaad de hele dag rondloopt met de Canon 1300D, dan wil je dat vast ook kunnen delen met je vrienden en familie. Daar voorziet dit exemplaar gelukkig uitstekend in. Via de geïntegreerde wifi of NFC (Near Field Communication) kun je snel en eenvoudig contact maken met je smartphone, computer of printer. Voor smartphonegebruikers is er zelfs een speciale app beschikbaar waarmee je nog gemakkelijk kunt delen en op afstand foto’s en video’s kunt maken.
Filmen in HD-kwaliteit
Want inderdaad, je kunt natuurlijk ook filmen met deze Canon. De maximale resolutie is 1920 x 1080 pixels, oftewel Full HD. Een speciale functie zorgt ervoor dat je zelfs tijdens het rennen nog scherpe beelden kunt schieten.
Canon EOS 1300D 18-55 IS II KIT: een instapmodel om mee door te groeien
Deze digitale spiegelreflex camera is zo ontworpen dat je hem heel gemakkelijk kunt gebruiken, zelfs als je een beginner bent. Mocht je de nodige ervaring hebben opgedaan, dan kun je verder groeien als fotograaf met geavanceerde mogelijkheden die je ook in professionele modellen aantreft. Daarmee is dit een zeer compleet instapmodel.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Canon spiegelreflexcamera EOS 1300D 18-55 ISII KIT reviews

About the Author