Canon spiegelreflexcamera EOS 80D+18-135 IS USM INCL. TAS en 8GB review

Canon spiegelreflexcamera EOS 80D+18-135 IS USM INCL. TAS en 8GB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Canon spiegelreflexcamera EOS 80D+18-135 IS USM INCL. TAS en 8GB

Product informatie:

EOS 80D: gemaakt om elke uitdaging aan te gaan!
De Canon EOS 80D SLR camera combineert een zeer hoge resolutie sensor met een zeer nauwkeurig hoogfocus systeem in een compacte en robuuste behuizing voor hoge prestaties in alle situaties. Met deze reflex kunt u continu-opnamen maken met een beeldsnelheid van 7 fps en video's in Full HD 60p dankzij de CMOS Dual Pixel AF-functie en handige bedieningselementen.
24,2 Megapixel APS-C CMOS Sensor
Dit model bevat een 24,2 miljoen pixels APS-C CMOS sensor die beelden levert met uitzonderlijke scherpte en detail. De Canon DIGIC 6-processor verwerkt beelden tot beelden met subtiele tinten en natuurlijke kleuren. Het vermindert ook effectief de ruis bij hoge ISO-gevoeligheid. Tot slot zorgt het voor een hoge reactiviteit van de camera, van de snelle inschakeling tot de bijna onmiddellijke weergave van de beelden op het scherm na de opname. Dankzij de processorkracht kunt u ook continu fotograferen met maximaal 7 beelden per seconde.Het brede gevoeligheidsbereik (ISO 100-16.000 uitbreidbaar tot 25.600) zorgt voor goede resultaten onder alle lichtomstandigheden zonder dat een statief of flitser nodig is.
Focus 45 punten AF
Het 45-count cross-type AF-systeem zorgt voor scherpte, reactiesnelheid en precisie voor een hoge beeldkwaliteit. Bij het componeren met de zoeker van de camera omvat de collimator het gehele frame, voor het zeer nauwkeurig volgen van snel bewegende objecten.
7,7 cm LCD-touchscreen met zwenkfunctie
Uitgerust met een 7,7 cm diagonaal scherm met zeer hoge resolutie (1.040.000 dots), waarmee u uw foto's en video's nauwkeurig kunt inlijsten en afspelen. De weergave van de foto's is scherp, de kleuren zijn trouw, om onaangename verrassingen te voorkomen wanneer u uw foto's op uw computerscherm bekijkt of wanneer u afdrukken maakt.
Slimme zoeker met volledige dekking
De intelligente zoeker met 100% dekking geeft nuttige opname-informatie weer voor perfecte foto's!  Het pentaprisma systeem zorgt voor een helder en helder uitzicht. De zoeker geeft informatie weer zoals actieve collimators, een optioneel raster, een elektronisch niveau, enz….
Full HD 60p Video
Met de Canon EOS 80D kun je Full HD-video opnemen met een resolutie tot 1080p en een beeldsnelheid van 60 fps met snel, nauwkeurig stereogeluid en autofocus voor een uitzonderlijke kwaliteit.  Met het Dual Pixel CMOS-autofocussysteem kunt u snel en continu scherpstellen in Live View en soepel volgen bij het maken van Full HD-video's.
Wi-Fi / NFC-technologie
Met Wi-Fi- en NFC-connectiviteit kunt u snel verbinding maken met uw foto's en video's, ze uploaden naar smartphones en tablets en ze vervolgens eenvoudig delen op sociale netwerken. Bedien uw camera op afstand vanaf een smartphone of tablet via de Canon Connect Camera-toepassing.
Met de mini-HDMI-uitgang kunt u uw films rechtstreeks bekijken op HD-televisie, zonder kwaliteitsverlies.
Compatibel met SD/SDHC/SDXC-geheugenkaarten.
Deze Canon SLR-set bestaat uit een Canon EOS 80D-behuizing en EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-lens
Ontdek de Nano USM AF-technologie van het EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-lens voor snelle AF voor foto's en vloeiende en stille AF voor films.
Wordt geleverd met een opbergtas en een 8GB SD-kaart.

Laatst bekende prijs: € 1499.00

Bekijk alle Canon spiegelreflexcamera EOS 80D+18-135 IS USM INCL. TAS en 8GB reviews

About the Author