AEG steelstofzuiger CX7-35TM review

AEG steelstofzuiger CX7-35TM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG steelstofzuiger CX7-35TM

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG CX7 35TM: het moderne stofzuigen op z'n best
Je kunt je waarschijnlijk geen huishouden zonder een goed werkende praktische stofzuiger voorstellen. Je wilt er altijd op kunnen rekenen dat je met een betrouwbaar functioneel apparaat je huis stofvrij kunt houden. Als je aan een nieuwe stofzuiger toe bent, dan is de zakloze AEG CX7 35TM beslist een goede optie. Met deze hoogwaardige steelstofzuiger maak je de keuze voor het moderne stofzuigen op z'n best.
Ontdek de ultieme techniek van een topleverancier
Als je aan de slag gaat met de AEG CX7 35TM stofzuiger, dan ondervind je al snel wat het betekent om gebruik te maken van de ultieme innovatieve techniek van een Duitse topleverancier als AEG. De in dit apparaat aanwezige eenvoudig op te laden lithium TurboPower-batterij gaat twee keer zolang mee als een standaard nikkelbatterij. Dit model zuigt daarbij langer en met aanmerkelijk meer kracht. De maximale werktijd is ruim 35 minuten en de praktische indicator op de stofzuiger geeft duidelijk aan wanneer de batterij moet worden opgeladen. Deze aantrekkelijke ergonomisch vormgegeven stofzuiger beschikt over een gepatenteerd 180° EasySteer systeem dat voor maximale draaibaarheid en wendbaarheid zorgt. Zo kunt je op alle soorten vloeren rekenen op een vlot en handig gebruik. Het doeltreffend uitgevoerde mondstuk zorgt voor nog meer gemak. Al met al stelt dit model je in staat om flexibel te stofzuigen en zodoende je huis op alle plekken perfect schoon te houden. De AEG CX7 35TM biedt je uitstekende specificaties zoals:
een modern ergonomisch ontwerp
een TurboPower-batterij voor extra kracht en langer zuigen
het 180° EasySteer systeem voor optimale wendbaarheid
een doeltreffend ontworpen mondstuk
maximale toepasbaarheid op alle typen vloeren
een lost te koppelen handeenheid voor het schoonmaken van je meubels of auto
zelfreinigende BrushRollClean techniek
DustSpotter LED-verlichting voor nog beter zicht op uw schoonmaakwerk
Als je de AEG CX7 35TM aanschaft, kies je voor Duitse degelijkheid, innovatieve technische mogelijkheden, duurzaam gebruikersgemak en allround mogelijkheden voor het stofvrij houden van al je vloeren en meubilair.

Laatst bekende prijs: € 229.95

Bekijk alle AEG steelstofzuiger CX7-35TM reviews

About the Author