AEG stofzuiger CX8-60TM review

AEG stofzuiger CX8-60TM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG stofzuiger CX8-60TM

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG draadloze stofzuiger CX8-60TM
Dankzij het aerodynamisch ontworpen PerformancePro™ mondstuk en de nieuwe innovatieve motorventilator, heeft de CX8-60TM een opmerkelijke zuigkracht. Dit houdt in dat de stofzuiger geweldig presteert op zowel harde vloeren als op vloerbedekking. Door de zuigkracht in combinatie met een zeer lange looptijd hoeft u de stofzuiger slechts één keer op te laden om jouw gehele huis te stofzuigen.
Langwerkende Lithium Turbopower-batterij
Langer meer kracht met de hoogwaardige lithium TurboPower-batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij en lichter en gebruiksvriendelijker is. De batterij, die eenvoudig te vervangen en snel op te laden is, heeft een maximale werktijd van 60 minuten en de indicator geeft aan wanneer deze opgeladen moet worden.
180° Easysteer™-draaibaarheid
De 180° EasySteer™-draaibaarheid, ergonomisch ontwerp, verfijnd mondstuk en grote achterwielen zorgen voor flexibeler schoonmaken en soepel draaien en bewegen op alle vloeren. Met de twee standen van de stroommodus kun je het schoonmaken aanpassen op verschillende oppervlakken. Na het schoonmaken plaats je de stofzuiger weer terug op de lader.
Zelfreinigende BrushrollClean™-technologie
Je hoeft geen haren en vezels meer uit de stofzuigerborstel te halen. Laat de gepatenteerde BrushrollClean™-technologie van de nieuwe Ultrapower schoonmaken door enkel op een pedaal te duwen! Het leegmaken van de Ultrapower en het schoonmaken van de filters is ook eenvoudig met de functie snel schoonmaken.
DustSpotter™ LED-lampjes
Naast de 180° draaibaarheid heeft het mondstuk van de Ultrapower DustSpotter™ LED-verlichting voor een uitstekende schoonmaakervaring. Zorg dat je niets mist en precies ziet wat en waar je schoonmaakt, zelfs op de meest donkere plekken.

Laatst bekende prijs: € 222.00

Bekijk alle AEG stofzuiger CX8-60TM reviews

About the Author