AEG stofzuiger VX8-1-DB-M review

AEG stofzuiger VX8-1-DB-M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG stofzuiger VX8-1-DB-M

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG stofzuiger met zak VX8-1-DB-M
Het Silent Pro™-mondstuk staat tijdens het stofzuigen in voor nog minder geluid. Met de aerodynamische ontwerp van de VX8 en het diep reinigende mondstuk kunt u efficiënt en krachtig stofzuigen zonder het hoge geluidsniveau.
Voor een beheerste, naadloze overgang tussen de kamers, zijn met het Motion Control System™ stabiele bewegingen, vlotte draaibewegingen en een dynamische tractie mogelijk.
Multi-Room System™ met een bereik van 12 m en een ergonomische ontwerp
Licht en makkelijk om meubels en hoeken heen manoeuvreren. Met een bereik van 12 m hoeft u niet zo vaak van stopcontact te wisselen. De goed toegankelijke bedieningsknoppen, een stevige telescopische aluminium buis en zachte rubberen wielen maken schoonmaken met de VX8 een leuke bezigheid.
Extra stil dankzij de Silent Air Technology™
Stofzuigen zonder iemand te storen. Dankzij de ontwikkelingen van onze technici in Silent Air Technology™ komt de VX8 met een verbeterde, stille slang en het stille en toch bijzonder efficiënte AeroPro Silent-mondstuk.
Het AeroPro™ 3-in-1 mondstuk voor het schoonmaken van moeilijke oppervlakken
Banken, nauwe hoeken en rare plekken. Wat u ook stofzuigt, met onze AeroPro™ 3-in-1 bent u altijd voorbereid. Wissel eenvoudig tussen de borstel, het spleetmondstuk of meubelmondstuk wanneer u deze nodig hebt en berg deze op in uw stofzuiger wanneer u klaar bent.

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle AEG stofzuiger VX8-1-DB-M reviews

About the Author