AEG stofzuiger VX8-2-BM-M review

AEG stofzuiger VX8-2-BM-M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG stofzuiger VX8-2-BM-M

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De AEG VX8-2-BM-M, de stille stofzuiger
Natuurlijk is het dat onprettige geluid dat stofzuigen voor jou en je huisgenoten tot zo'n onplezierig klusje maakt. Dat hoeft echter niet meer zo te zijn met de AEG stofzuiger VX8-2-BM-M. Dankzij het verbeterde Silent Pro System kan je met deze krachtige stofzuiger de klus klaren zonder iemand te storen. Natuurlijk heeft dit moderne apparaat nog meer snufjes.
De AEG VX8-2-BM-M, efficiënt en energiezuinig
Deze mooi ontworpen stofzuiger van AEG heeft een vermogen van 2100 watt. Daarmee kan dit apparaat ook de zwaardere klussen moeiteloos aan. De VX8-2-BM-M is eveneens voorzien van een öko keurmerk en dat garandeert dat deze machine minder dan de helft gebruikt van een standaard stofzuiger met een gelijk vermogen. Het model is dan ook heel zuinig in het verbruik. In prestaties levert deze AEG echter niets in. Dankzij het Motion Control System beweegt de machine zich soepel over de vloer en is het ook een lichte taak om van kamer tot kamer gaan. De soepele tractie en vlotte draaibewegingen maken het stofzuigen veel minder vermoeiend dan voorheen. Zo is stofzuigen niet langer een vervelende klus, maar is het een eenvoudige taak die je tussen je andere werkzaamheden door doet.
Een groot bereik en efficiënt op harde vloeren
De AEG stofzuiger VX8-2-BM-M heeft een bereik van 12 meter, dat betekent dat je veel minder vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Daardoor kost het stofzuigen minder tijd. Het ergonomisch ontwerp maakt het eenvoudig om in hoeken en dergelijke makkelijk te manoeuvreren. De AeroPro Parketto zuigmond is speciaal ontworpen om harde vloeren te kunnen zuigen, zelfs als daar barsten in zitten. Het spreekt voor zich dat de AEG stofzuiger VX8-2-BM-M ook geschikt is voor tapijten. Deze stofzuiger werkt met een stofzak en heeft een capaciteit van 3,5 liter. De bijbehorende filter is wasbaar, waardoor je die lange tijd kunt gebruiken. De AEG stofzuiger VX8-2-BM-M is een geruisloze stofzuiger die desalniettemin zeer krachtig is. Het model is heel handzaam en efficiënt in het gebruik, waardoor je binnen mum van tijd je woning schoongemaakt hebt.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle AEG stofzuiger VX8-2-BM-M reviews