AEG stofzuiger VX8-3-DB-M review

AEG stofzuiger VX8-3-DB-M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG stofzuiger VX8-3-DB-M

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

AEG stofzuiger VX8-3-DB-M
Dankzij het 3-in-1 mondstuk van deze AEG stofzuiger maak je zelfs de moeilijkste oppervlakken optimaal schoon. Andere productspecificaties, zoals de stofzuiger vol indicator en siliconen wielen maken dit model zeer prettig in gebruik.
Zuinig met energie tijdens het stofzuigen
De designers van AEG hebben met dit model een stofzuiger gecreëerd die maar weinig energie nodig heeft om optimale prestaties te leveren. Het apparaat heeft een jaarlijks energieverbruik van 21.3 kilowattuur. Dit is niet alleen beter voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu.
Elke hoek stofvrij
Het FlowMotion 3-in-1 mondstuk is perfect te gebruiken om jouw huishouden op rolletjes te laten lopen. Door het spleetmondstuk, het meubelmondstuk en de borstel met elkaar af te wisselen, maak je elk hoekje moeiteloos stofvrij. Wanneer je klaar bent met het gebruik van de hulpstukken, kun je de benodigdheden netjes opbergen in het opberggedeelte van de stofzuiger. Het apparaat is voorzien van een vermogensregelaar waarmee je zelf bepaalt welke zuigkracht de stofzuiger moet uitoefenen.
Het filteren en de opslag van stof en vuil
Opgezogen stof en ander vuil wordt opgeslagen in de daarvoor bestemde stofzak. Wanneer de stofzak vol zit en vervangen dient te worden, wordt dit aangegeven door middel van de stofzuiger vol indicator. Je hoeft dus niet meer zelf te controleren of de stofzak vervangen moet worden. Het filter in de stofzuiger is uitwasbaar, waardoor je deze na het reinigen weer kunt hergebruiken.
Gemakkelijk verplaatsen en parkeren
De geïntegreerde parkeerfunctie maakt het mogelijk om het apparaat horizontaal en verticaal te parkeren. Daarnaast beschikt de stofzuiger over een telescopische buis en een handige handgreep in de slang. Bij deze stofzuiger van AEG is werkelijk aan alles gedacht. Zelfs de wielen zijn gemaakt van siliconen, waardoor de wielen geen krasjes achterlaten op de vloer. Daarnaast zorgen de siliconen wielen voor weinig geluidsoverlast tijdens het verplaatsen van de stofzuiger. Dit voordeel in combinatie met alle andere fraaie productspecificaties, maken van deze energiezuinige stofzuiger een fijn apparaat waarmee je jouw huis altijd moeiteloos stofvrij maakt.

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle AEG stofzuiger VX8-3-DB-M reviews