AEG stofzuiger VX9-2-TM-E review

AEG stofzuiger VX9-2-TM-E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG stofzuiger VX9-2-TM-E

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De stofzuiger met uitstekende zuigkracht
Stofzuigen is best oneervol werk, je zuigt het op en voor je het weet ligt het er weer. Voor vele van ons is het dus ook absoluut geen hobby. De AEG stofzuiger VX9-2-TM-E maakt stofzuigen een stuk leuker. De uitstekende zuigkracht zorgt ervoor dat alles met gemak wordt opgezogen. Daarnaast is de stofzuiger ook nog eens milieuvriendelijk.
Modern stofzuigen
Stofzuigers zijn door de jaren heen al heel erg veranderd. Ook de AEG stofzuiger VX9-2-TM-E is een stuk moderner dan zijn voorgangers. AEG heeft met het ontwerpen veel energie gestoken in kleine details van de stofzuiger. Hier pluk jij nu de vruchten van. De stofzuiger heeft een ergonomische handgreep, dit zorgt voor een goede grip en meer controle. Deze controle krijg je ook dankzij de telescopische buis die je zelf in lengte kunt verstellen. Zo kun je overal makkelijk bij. Een grote ergernis van mensen tijdens het stofzuigen is de herrie die de wielen maken als ze over de grond gaan. De stofzuiger van AEG heeft zachte wielen die ook beter zijn voor je vloer. De bumpers van de stofzuiger zijn zacht. Botst je tegen de muur? Dan beschadig je hier niets mee. De luchtcirculatie van de stofzuiger is volledig afgesloten, zo blijft de zuigkracht optimaal en gaat er niets verloren. Natuurlijk draagt de krachtige motor hier ook aan bij. De stofzuiger is handig in gebruik, hij weegt niet veel en is eenvoudig op te bergen. Je kunt hem makkelijk naar boven tillen als je de bovenverdieping wil stofzuigen.
Voordelen van de AEG stofzuiger op een rijtje
Energiezuinig met energielabel A
Ergonomisch handvat
Digitale display die makkelijk af te lezen is
Zowel horizontaal als verticaal te parkeren
12 meter actieradius
Eenvoudiger schoonmaken
De AEG stofzuiger VX9-2-TM-E maakt stofzuigen een stuk eenvoudiger dankzij het ergonomische handvat, zijn uitstekende prestaties en het gemak waarmee je hem weer opruimt. Met het 3-in-1 mondstuk dat wordt bijgeleverd, maak je ook alle hoekjes en meubels eenvoudig stofvrij. De geoptimaliseerde luchtstroom zorgt voor snelle én goede schoonmaakprestaties.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle AEG stofzuiger VX9-2-TM-E reviews