AEG stofzuiger VX9-4-8IBM review

AEG stofzuiger VX9-4-8IBM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG stofzuiger VX9-4-8IBM

Product informatie:

AEG VX9-4-8IBM stofzuiger
Deze VX9-4-8IBM stofzuiger van AEG is uitgerust met het PrecisionFlow-systeem en XL rubberen wielen, waardoor de stofzuiger zich moeiteloos door de ruimte laat bewegen.
Extra grote rubberen XL wielen
De extra grote rubberen XL wielen en de kogellagers in het mondstuk zijn ontworpen om perfect synchroon met elkaar te werken. Samen zorgen ze voor ongehinderde bewegingen door jouw huis en over alle oppervlakten.
AirExtreme-technologie
De Air-Extreme-technologie binnenin de VX9-4-8IBM verhoogt de energie-efficiëntie met 30% en levert een reinigingsresultaat zonder compromissen. Dit levert meer zuigkracht op het mondstuk voor maximale stofopname.
CleanLift-handgreep
De S-Bag sluit het stof op, zodat het niet ontsnapt en in jouw huis terechtkomt wanneer het tijd is om te stofzuigen of de zak te verwisselen. Met de CleanLift-handgreep kun je hem er hygiënisch met een minimale inspanning uithalen.
3-in-1 slimme accessoire en Parketto Pro-mondstuk
De 3-in-1 slimme accessoire is op maat gemaakt voor alle oppervlakten en structuren. Hij past naadloos in de VX9-4-8IBM en je kunt er gemakkelijk bij wanneer je hem wilt gebruiken. Het Parketto Pro-mondstuk is extra zacht en stil voor harde vloeren.
Trapstand
De zeer goed te manoeuvreren VX9-4-8IBM is zelfs geschikt voor het reinigen van jouw trap. De ingebouwde trapstand zorgt ervoor dat de VX9-4-8IBM rechtop en stabiel blijft, wanneer hij op jouw trap staat.

Laatst bekende prijs: € 366.00

Bekijk alle AEG stofzuiger VX9-4-8IBM reviews

About the Author