Bosch In'genius ProSilence stofzuiger BGL85Q57 review

Bosch In'genius ProSilence stofzuiger BGL85Q57 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch In'genius ProSilence stofzuiger BGL85Q57

Product informatie:

De stilste stofzuiger ooit: Bosch BGL85Q57 sledestofzuiger
De Bosch BGL85Q57 sledestofzuiger maakt uitstekend schoon, verbruikt daarbij weinig energie en doet het ook zo stil mogelijk. Zijn speciale filtertechnologie geeft je schone lucht en zeker op harde ondergronden presteert deze stofzuiger zeer goed.
Stil en met veel regelmogelijkheden
De Bosch BGL85Q57 stofzuiger is een klassieke sledestofzuiger die met zijn hoogwaardige borstel en krachtige motor vooral goed presteert op diverse harde ondergronden. Voor harde ondergronden is deze stofzuiger ingedeeld in de hoogste reinigingsklasse. De stofzuigerslang is flexibel genoeg om overal bij te kunnen zodat je ook de moeilijk te bereiken plekken kunt reinigen zonder daarbij je meubels te hoeven verplaatsen. De krachtige motor met Quattro Power System levert goede prestaties bij een minimale hoeveelheid energie. Dit is zeer gunstig voor je energierekening.
Een lang snoer en een extra grote stofzak
Op welke ondergrond je ook stofzuigt, met de makkelijk te bedienen draaiknop pas je traploos de zuigkracht aan voor het beste resultaat. De Bosch BGL85Q57 stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 57 dB ook tot de stillere stofzuigers. Het snoer van 12 meter vermindert het aantal keer dat gewisseld moet worden van stopcontact en geeft je een grote bewegingsvrijheid en optimaal gebruiksgemak. Deze sledestofzuiger beschikt over een extra grote XXL-stofzuigerzak. Hierdoor hoef je minder vaak de zak te verwisselen en dit scheelt weer in de kosten.
Een afwasbaar filter en schone lucht
Zeker als je stofzak redelijk vol zit of als je veel stof hebt opgezogen, ruik en voel je het aan de lucht. Je krijgt de neiging om alle ramen open te zetten om frisse lucht binnen te laten. Dankzij de wasbare HEPA hygiënefilter heb je hier geen last meer van. De uitblaaslucht is schoner dan de binnenlucht! Zeker als je last hebt van allergieën, zul je de positieve effecten hiervan gaan merken.
Deze Bosch sledestofzuiger is verder voorzien van:
Ergonomische handgreep
Transparante stootranden
Telescoopbuis met schuifmanchet
Elektronische zuigkrachtregeling
Elektronische stofzakinhoudsmeter
Automatische snoeroproller
4 Soft-zwenkwielen voor optimale mobiliteit en voorzichtig met de vloer
Handige parkeer- en opberghulp
3-voudige accessoire: kierenzuiger en stoffering borstel met afneembare meubelborstel-aan buis met accessoirehouder
Betrouwbaarheid van Bosch
Bosch ontwerpt motoren die zich onderscheiden in uiterste technische precisie! De kwaliteit van de motoren is zo betrouwbaar dat Bosch 10 jaar motorgarantie aanbied. Registreer je apparaat na aankoop op de website van Bosch en ontvang de gratis garantie.

Laatst bekende prijs: € 309.00

Bekijk alle Bosch In'genius ProSilence stofzuiger BGL85Q57 reviews

About the Author