Bosch stofzuiger BGL8508 review

Bosch stofzuiger BGL8508 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch stofzuiger BGL8508

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch In'genius stofzuiger
De Bosch BGL8508 In'genius stofzuiger met 750 watt vermogen en een bijzonder grote actieradius van 15 meter. Met een energieklasse A en een jaarverbruik van 28 kWh mag je deze stofzuiger energiezuinig noemen. De extra grote PowerProtect stofzak (zelfsluitend) verzekert hoge prestaties zelfs wanneer de stofzak (inhoud 5 liter) zich vult. Verder 4 soft zwenkwielen, transparante stootranden ter bescherming van je meubels en muren, een robuuste textiel zuigslang, telescopisch metalen buizen en een elektronische zuigkrachtregeling. Verder bevat de stofzuiger een automatische snoeroproller, elektronische stofzakinhoudsmeter en een handige parkeer- en opberghulp. De Bosch BGL8508 stofzuiger is voorzien van het QuattroPower System: Hoogwaardige technologie van Bosch voor een uitstekend schoonmaakresultaat bij een laag energieverbruik. Bij de BGL8508 ontvang je naast een omschakelbaar zuigmondstuk ook een mondstuk voor harde vloeren.
15 meter actieradius
Een grote bewegingsvrijheid en optimale flexibiliteit tijdens het stofzuigen dankzij een extra lang snoer en een sensationeel actieradius van maar liefst 15 meter. Gemakkelijker en praktischer kan haast niet.
XXL stofzuigerzak
Dankzij de extra grote XXL-stofzuigerzak hoef je de zak minder vaak te verwisselen en heb je minder bijkomende kosten.
Transparante stootranden
De Bosch BGL8508 In'genius stofzuiger is voorzien van transparante stootranden, ofwel: AirBumper Protection. Die verzorgen een dempend effect bij eventuele botsingen. Muren en meubelen zijn perfect beschermd.
Meegeleverde toebehoren:
Bijzonder stil omschakelbaar mondstuk voor extra krachtige reiniging
Harde vloeren borstel speciaal ontwikkeld voor een diepe reiniging van vloeren met kieren en gaten zoals bijvoorbeeld tegels en vloerdelen. Geschikt voor een zachte reiniging van kwetsbare vloeren zoals parket.
3-voudige accessoire: kierenzuiger en stoffering borstel met afneembare meubelborstel – aan buis met accessoirehouder.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Bosch stofzuiger BGL8508 reviews

About the Author