Bosch Unlimited steelstofzuiger BCS1ULTD review

Bosch Unlimited steelstofzuiger BCS1ULTD review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch Unlimited steelstofzuiger BCS1ULTD

Product informatie:

Bosch snoerloze steelstofzuiger BCS1ULTD: schoonmaken en reiniging op alle niveaus!
Dankzij de verschillende accessoires kun je alles stofzuigen, van plafond tot vloer – en zelfs in de auto. Je hebt niet langer meerdere apparaten nodig om verschillende delen van je huis schoon te maken. Je kunt nu effectief op alle niveaus reinigen. De Bosch Unlimited wordt geleverd met handige accessoires waarmee je allerlei soorten vloeren, zoals tegels of harde vloeren, en allerlei soorten oppervlakken, zoals tapijten, tafels, stoffering en zelfs het plafond kunt reinigen. Het is ook perfect voor het stofzuigen van de auto. Dankzij de wandhouder kunnen de stofzuiger en de accessoires gemakkelijk opgeborgen worden. De Bosch Unlimited BCS1ULTD steelstofzuiger is handig in gebruik, zo hoef je hem maar één keer in te drukken en hij staat aan. Test hem bij je dichtsbijzijnde BCC winkel!
Één accu voor het hele huis
Het maakt niet uit of je een schilderij gaat ophangen, meubels wil schuren, hout wil zagen of de heg een snoeibeurt nodig heeft. Met één accu kun je aan de slag met een groot aantal Bosch Power for ALL 18 volt gereedschappen voor huis en tuin. De Bosch Unlimited wordt geleverd met 2 uitwisselbare accu's en een snellader. De Bosch BCS1ULTD is binnen 60 minuten opgeladen dankzij de snellader. De ene accu kan worden opgeladen terwijl de andere accu in gebruik is, dus het apparaat is altijd klaar voor gebruik en raakt nooit leeg. Dankzij het Power for ALL-systeem werkt één enkele accu op alle apparaten die ook deel uitmaken van het 18-volt draadloze Home & Garden-systeem van Bosch. De accu is in een handomdraai gewisseld – eenvoudiger en flexibeler kan niet. De uitwisselbare Power for ALL accu's zorgen voor een nog langere looptijd en zijn bruikbaar op alle draadloze 18-volt Home & Garden-gereedschappen van Bosch.
Werktijd per accu:
Tot 60 min. op de normale stand zonder elektrische accessoires.
Tot 45 min. op de normale stand met elektrische zuigmond.
Tot 7 min. op de Turbo stand met elektrische zuigmond.
Betrouwbare reinigingsprestaties
De All Floor HighPower borstel en DigitalSpin Motor zorgen ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken. De Unlimited bevat de nieuwste motortechnologie: de DigitalSpin Motor met een lange levensduur. De perfect gekalibreerde aerodynamische bladen roteren sneller dan een Formule 1-motor. Deze motor is compact, licht en presteert uitstekend.
Verbeterde luchtkwaliteit
De Unlimited beschikt over een cartridge filter met Pure Air membraan en een hygiënische filter voor een schone uitblaaslucht. Het filter is makkelijk te reinigen dankzij RotationClean. Wassen is overbodig.
Gemakkelijk op te bergen
De Bosch Unlimited steelstofzuiger en accessoires kunnen makkelijk in de wandhouder worden opgeborgen.
Inhoud verpakking:
Bosch BCS1ULTD Unlimited witte steelstofzuiger
Combiborstel
Flexibele kierenzuigmond
Grote meubelzuigmond
Meubelzuigmond
Reliëfborstel
Oplaadbare accu (2x)
Oplader
Wandhouder

Laatst bekende prijs: € 415.00

Bekijk alle Bosch Unlimited steelstofzuiger BCS1ULTD reviews

About the Author