Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT DR98 review

Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT DR98 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT DR98

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

ECOVACS DEEBOT R98 Stofzuigerreinigingsrobot
ECOVACS ROBOTICS verandert alles wat u dacht te weten over robotstofzuigers: de introductie van DEEBOT R98 – het zelfreinigende, 2-in-1 reinigingssysteem met SMART NAVI-technologie en smartphonebesturing. DR98 maakt gebruik van SMART NAVI technologie om de omgeving te scannen en in kaart te brengen, een optimaal reinigingspad te plannen en het geheugen te gebruiken om de reiniging na het opladen te hervatten. De DR98 beschikt ook over een draadloze, draagbare stofzuiger met een volledige reeks hulpstukken om oppervlakken te reinigen die een typische robot niet kan bereiken.
De vloerreinigingsrobot die zichzelf leegmaakt
Ja, dat leest u goed. De DR98 leegt automatisch zijn eigen vuilnisbak! De DR98 is zo intelligent dat wanneer hij na het schoonmaken terugkeert naar het laadstation, hij automatisch zijn eigen stofbak leegmaakt, waardoor u tijd bespaart en het stof uit de lucht, dat vaak gepaard gaat met het handmatig legen, vermindert.
Draadloze, afneembare handstofzuiger
Maak meer schoon dan de vloer met de 2-in-1 DR98. Het laadstation van de robot is voorzien van een draadloze, afneembare handstofzuiger met cyclonische zuigkracht en een reeks hulpstukken voor schone oppervlakken die een typische robot niet kan bereiken.
SMART NAVI Laserscan- en kaartsysteem
De toekomst van de vloerreiniging is aangebroken. De DR98 maakt gebruik van de gepatenteerde SMART NAVI-technologie om de omgeving te scannen en in kaart te brengen, waardoor de DR98 slechts één keer gebieden met maximale dekking kan schoonmaken, obstakels kan vermijden, de kortste weg terug naar het laadstation kan afleggen en kan onthouden waar de schoonmaak na het laden in het midden van een taak moet worden voortgezet.
Smartphonebesturing
Download de ECOVACS APP op uw smartphone en bedien uw DEEBOT van overal! Met de gebruiksvriendelijke app kunt u dit doen:
– Een automatische reiniging plannen of starten
– Controleer de positie van uw robot en de voortgang van de reiniging
– Wijs kamers of zeer vuile ruimtes aan die gereinigd moeten worden
– De resterende batterijcapaciteit van uw robot in de gaten houden
– Controleer de beweging van uw robot
– Een virtuele grens instellen
– Bekijk een reinigingslogboek en meer!
 
Intelligent reinigingspad met geheugen
Geen onafgewerkte zaken meer! DR98 bepaalt op intelligente wijze een optimaal reinigingspad voor een volledige dekking en onthoudt waar hij al gereinigd is, zelfs als hij midden in het werk moet worden opgeladen.
Obstakelopsporingstechnologie
De DR98 beweegt zich veilig in uw huis met zijn kaart en antibotsingssensoren om obstakels op zijn pad te detecteren en er omheen te navigeren voor een ononderbroken reiniging. Als de sensoren een obstakel detecteren, wordt er een signaal naar de “hersenen” van DEEBOT gestuurd om te vertragen en een nieuw pad te kiezen. De kussenbumper biedt extra bescherming om ervoor te zorgen dat uw meubels intact blijven.
Spraakrapportage
De DEEBOT die praat! U wordt op de hoogte gehouden van de werkstatus van de robot. Als DR98 iets te melden heeft, zal de robot dit in real-time aankondigen.
Trapveiligheidstechniek
Dankzij de geavanceerde druppelsensoren reinigt de DR98 de trap op en rond de trap zonder het risico van vallen. Als de robot een drop-off detecteert, keert hij de richting om en kiest hij een nieuw reinigingspad.
Automatische dagelijkse reiniging
Kom nooit meer thuis op een vuile vloer! Gebruik het bedieningspaneel van de robot of de APP om één keer per dag een automatische reiniging in te plannen, zelfs als er niemand thuis is.
Automatisch opladen
Geen menselijke tussenkomst nodig! Wanneer de batterijspanning laag wordt, keert de DR98 automatisch terug naar het laadstation, helemaal alleen.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT DR98 reviews

About the Author