Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT O610 review

Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT O610 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT O610

Product informatie:

DEEBOT OZMO 610
De DEEBOT OZMO 610 is een onmisbaar hulpmiddel bij het uitvoeren van schoonmaaktaken. Dankzij een slim nieuw dweilsysteem reinigt de DEEBOT OZMO 610 uw vloer zeer grondig. En dankzij het Auto-reinigingstraject en de verwisselbare zuiginlaat gaat deze opzienbarende robot altijd effectief te werk. De DEEBOT OZMO 610 zorgt voor een brandschoon huis. – Auto-reinigingstraject voor minder overgeslagen plekjes – Combinatie stofzuigen/dweilen voor een grondige reiniging – Geschikt voor al uw schoonmaakwerk – Totale controle in UW zak
Auto-reinigingstraject voor minder overgeslagen plekjes
Door het Auto-reinigingstraject, dat geoptimaliseerd is voor kale vloeren, volgt de DEEBOT OZMO 610 een van tevoren gekozen traject door de ruimte. Daarbij voorkomt de heen en weer gaande beweging dat plekjes worden overgeslagen. Dit resulteert in een efficiënte reiniging, in alle kamers.
Combinatie stofzuigen/dweilen voor een grondige reiniging
De DEEBOT OZMO 610 bevat een gecombineerde stofzuig- en dweilfunctie en weet dan ook wel raad met zowel stof als opgedroogde vloeistoffen. Met het vernieuwde OZMO-dweilsysteem kan de DEEBOT OZMO 610 uw harde vloeren moeiteloos dweilen. De V-vormige borstel presteert juist uitstekend op tapijt. Door deze geïntegreerde functies kan de DEEBOT OZMO 610 uw huis zeer grondig reinigen.
OZMO-dweilfunctie voor grondige reiniging
Het dweilen wordt mogelijk gemaakt door een elektronisch aangedreven waterpomp, die steeds een beetje water haalt uit een reservoir van 300 ml. Bovendien beschikt de robot over sensoren om van dweilmodus te veranderen of de watertoevoer te onderbreken, voor een veilige, grondige reiniging.
V-vormige hoofdborstel om meer op te zuigen
Met de V-vormige hoofdborstel DEEBOT kan er meer vuil worden opgezogen, en met name stof op tapijten. Zo kan de DM81 Pro voor een grondigere reiniging zorgen.
Geschikt voor al uw schoonmaakwerk
Wat er ook moet worden schoongemaakt, de DEEBOT OZMO 610 kan het aan. Dankzij de verwisselbare zuiginlaat en verschillende reinigingsmodussen weet de DEEBOT OZMO 610 wel raad met haren, stof en ander vuil, keer op keer.
Vervangbare afzuiging om haren, vuil en resten te verzamelen
De zuigmethode kan worden gewijzigd al naargelang uw behoeften. Kies bijvoorbeeld voor directe afzuiging. Dit is perfect om bijvoorbeeld haren te verzamelen zonder dat deze verwikkeld raken. En gebruik de standaard borstel om ervoor te zorgen dat meer wordt opgezogen en grondiger wordt gereinigd, met name op tapijten.
Verschillende reinigingsmodussen voor verschillende klussen
U gebruikt altijd het juiste gereedschap dankzij een groot aantal verschillende reinigings- en zuigmodussen: de modus AUTO voor het algemene schoonmaakwerk, Randen voor het reinigen van randen, Plaatselijk voor als er ergens extra reiniging nodig is en Max voor het zeer hardnekkige vuil.
Totale controle in UW zak
Met de ECOVACS APP in uw zak kunt u zonder inspanning de reiniging plannen, de reinigingsmodi instellen en de reinigingsstatus bewaken. En u kunt uw robot altijd, overal en op elk moment bedienen.
Bedien de DEEBOT op elk moment, waar dan ook
Plan en activeer een reinigingscyclus zoals u wenst, leg vast hoe en waar de DEEBOT moet schoonmaken, leg grenzen en nog veel meer vast, dat allemaal gemakkelijk vanuit de palm van uw hand.
Beplan uw schoonmaak op voorhand snel
Met een functie om tijden te plannen hoeft u zich niet langer zorgen te maken over vuile vloeren. Stel gewoon een regelmatig tijdstip in en laat de rest over aan ECOVACS. U zult nooit meer terugkomen in een vuil huis.
Automatisch opladen
Je hoeft de robot niet te helpen! Wanneer de batterij bijna leeg is, gaat de DEEBOT automatisch terug naar zijn oplaadstation, helemaal uit zichzelf!
Trap-veiligheid technologie
De DEEBOT kan veilig door je huis heen rijden zonder dat hij van de trap af zal vallen! Dit komt door de anti-val sensoren. Zo kan de DEEBOT dus ook gemakkelijk ruimtes rondom je trap schoonmaken.High-efficiency FilterA

Laatst bekende prijs: € 342.00

Bekijk alle Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT O610 reviews

About the Author