Ecovacs robotstofzuiger WINBOT W950 review

Ecovacs robotstofzuiger WINBOT W950 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Ecovacs robotstofzuiger WINBOT W950

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

ECOVACS WINBOT 950
ECOVACS ROBOTICS verandert de huisrobotica door met WINBOT 950 – De Raamreinigingsrobot van vloer naar raam te verhuizen. Innovatie en geavanceerde technologie zijn standaard, om snel en met één druk op de knop vlekkeloze ramen te leveren. De hightech afzuigventilator en het 4-traps reinigingssysteem reinigt alle soorten glasoppervlakken geruisloos. Het eigen SMART DRIVE navigatiesysteem, het geavanceerde besturingssysteem en meerdere sensoren helpen WINBOT 950 bij het detecteren van obstakels voor een probleemloze werking.
Reinigt moeilijk bereikbare ramen
Geen gevaarlijke ladders meer beklimmen om de hoge of moeilijk bereikbare ramen schoon te maken. Voeg het meegeleverde WINBOT verlengsnoer toe om het bereik van het netsnoer te vergroten tot 5m. Het is eindelijk tijd om jouw doek, emmer en wisser in te ruilen en WINBOT het werk voor je te laten doen. Jij hebt leukere dingen te doen! Het unieke 4-traps reinigingssysteem is voorzien van een grote 4-zijdig microvezeldoekje en een wrap-around wisser voor maximale dekking en efficiëntie.
SMART DRIVE
WINBOT 950 maakt gebruik van het eigen SMART DRIVE systeem, waardoor de handgreep van WINBOT 950 90 graden naar rechts draait terwijl de reinigingsdoek niet draait. Zo kan WINBOT 950 zich vrij over het raam bewegen en de meest efficiënte reinigingsweg kiezen. De reinigingsefficiëntie en dekking zijn sterk verbeterd!
Reinigt ingelijste en kaderloze ramen
WINBOT 950 reinigt automatisch ramen, glazen schuifdeuren, douchecabines, glazen leuningen en meer. Binnen of buiten. 4-zijdige wikkelbumper om het obstakel en raamkozijn te identificeren, kantdetectiesensoren stellen WINBOT in staat om zonder raamkozijn aan het kozijn te werken.
Geschikt voor vele soorten glas
WINBOT 950 kan zijn reinigingsmagie op verschillende soorten glas uitvoeren. Van matte ramen tot gekleurde en getinte ramen en zelfs thermopane, WINBOT 950 kan elk glasraam laten schitteren!
Afstandsbediening
Met de afstandsbediening kun je jouw WINBOT 950 gemakkelijk op afstand starten, pauzeren en de richting van jouw WINBOT 950 beheren!
Ononderbroken stroomvoorziening
De stroomvoorziening ging plotseling uit? Maak je geen zorgen! WINBOT 950 heeft een noodstroomsysteem aan boord waarmee het na een stroomuitval minstens 15 minuten op het raam kan blijven staan.
Veiligheidssysteem
Er is geen raam hoog genoeg dat WINBOT 950 niet kan bereiken! Door het verlengsnoer toe te voegen kan het netsnoer tot 5 m lang worden, en met de veiligheidspoot en tether is het reinigen van hoogwerkers veiliger dan ooit! Bevestig eenvoudigweg de veiligheidstether.

Laatst bekende prijs: € 359.99

Bekijk alle Ecovacs robotstofzuiger WINBOT W950 reviews

About the Author