iRobot robotstofzuiger ROOMBA 676 review

iRobot robotstofzuiger Roomba 676 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews iRobot robotstofzuiger Roomba 676

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Maak verbinding en reinig op afstand met de Roomba 676 met Wi-Fi verbonden stofzuigrobot. Het revolutionaire 3-staps reinigingssysteem met zijborstel voor reiniging in hoeken is speciaal ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van stof en vuil op alle vloertypen. Dirt Detect gebruikt akoestische sensoren om ervoor te zorgen dat de Roomba stofzuigrobot grondiger reinigt op gebieden waar vuil zich concentreert. Je kunt de Roomba 676 stofzuigrobot instellen om elke dag te reinigen, op door jou bepaalde tijden. Via de iRobot HOME App kun je overal en altijd reinigen en reiniging inplannen.
Slim
– Moeiteloze navigatie: iAdapt navigatie gebruikt een volledig scala aan sensoren die jouw robot in staat stellen zijn weg te vinden in en om de hoeken en gaten van jouw huis. – Detecteert vuil dat gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien: Gebruikt optische en akoestische sensoren om plekken met hoge concentraties stof te detecteren en reinigt extra grondig waar dat nodig is. – Reinigt onder meubels: door het lage ontwerp kan de Roomba stofzuigrobot ook reinigen onder de meeste meubels, waardoor er geen verborgen stofnesten kunnen ontstaan. – Valt niet van de trap: afgrondsensoren zorgen ervoor dat Roomba trappen of andere gevaarlijke afgronden vermijdt.
Eenvoudig
– Maak verbinding om op afstand te reinigen: met de iRobot HOME App kun je de reiniging altijd en vanaf elke locatie plannen en starten. – App-ondersteuning: je krijgt toegang tot tips en ondersteuning via jouw smartphone. – Statusmonitoring: Gebruik de iRobot HOME App om de status van reinigingstaken te bekijken. – Reinigt volgens een ingesteld schema: je kunt de robot zo programmeren dat deze maximaal zeven keer per week reinigt, zodat jouw huis elke dag schoon blijft. – Reinigt alle vloertypen: jouw Roomba robot past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan terwijl deze zich door jouw huis beweegt en reinigt net zo gemakkelijk tapijt als tegels, hardhouten vloeren en laminaatvloeren. – Keert automatisch terug naar het laadstation en laadt zichzelf op: jouw Roomba stofzuigrobot is altijd klaar om te reinigen omdat hij na het reinigen automatisch terugkeert naar zijn Home Base-laadstation om zich op te laden.
Reinigen
– Maakt los, pakt op en zuigt vuil van jouw vloeren: Gepatenteerd 3-staps reinigingssysteem met draaiende zijborstel is speciaal ontworpen om vuil en stof los te maken, op te pakken en op te zuigen van tapijten, kleedjes en harde vloeren. – Veegt langs wanden en in hoeken: de draaiende zijborstel zorgt ervoor dat stof en haren in de baan van het 3-staps reinigingssysteem terechtkomen. – AeroVac-filter: Filtert fijn stof en andere kleine deeltjes uit de lucht.

Laatst bekende prijs: € 295.00

Bekijk alle iRobot robotstofzuiger Roomba 676 reviews