iRobot robotstofzuiger ROOMBA681 review

iRobot robotstofzuiger ROOMBA681 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews iRobot robotstofzuiger Roomba 681

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

iRobot Roomba 681 Robotstofzuiger
De iRobot Roomba 681 is de vervanger van de zeer succesvolle Roomba 651. iRobot heeft deze robot nóg beter gemaakt. De Roomba 681 maakt uiteraard gebruik van het unieke gepatenteerde 3-staps reinigingssysteem van iRobot maar heeft voorts een lithium-ion accu gekregen die tot 2 x langer meegaat dan zijn voorganger. Ook hebben zowel de Roomba 681 als de Virtual Wall een nieuw, modern ontwerp meegekregen. Een beter ontwerp, verbeterde prestaties en een langere levensduur dus. Roomba reinigt jouw vloerkleden, tegels, laminaat- en hardhouten vloeren door een combinatie van opkloppen, borstelen en zuigkracht.
Programmeerbaar
De iRobot Roomba 681 is programmeerbaar en reinigt jouw vloeren volgens een door je ingesteld programma of door één druk op de CLEAN-knop, 7 dagen per week.
AeroVac technologie
De AeroVac technologie en een geavanceerd borstelontwerp zorgen voor maximale reinigingsresultaten, waardoor minder haren verstrikt raken in de borstels en de opvangbak gelijkmatiger wordt gevuld.
iAdapt Responsive Navigation Technology
De Roomba 681 is eenvoudig in gebruik, druk op CLEAN, en de iAdapt Responsive Navigation Technology van iRobot zorgt ervoor dat Roomba overal komt voor het beste resultaat. Het adaptieve navigatiesysteem zorgt ervoor dat deze robot zich aan jouw omgeving aanpast. Ook in hoeken, langs plinten, onder en om meubilair. Werkt ook in het donker.
Dirt Detect Serie 1
De Roomba 681 is uitgerust met Dirt Detect Serie 1 waarbij middels akoestische sensoren extra verontreinigende plaatsen worden gedetecteerd en vervolgens intensiever gereinigd waardoor er geen vuil achter blijft.
Lithium-ion accu
Tevens is de iRobot Roomba 681 uitgerust met een lithium-ion accu, waardoor deze Roomba twee keer zoveel reinigingsbeurten kan doorlopen als voorgaande modellen.
Virtual Wall
De Roomba 681 wordt geleverd met een Dual Mode Virtual Wall die er voor zorgt dat Roomba reinigt waar je wilt en niet waar je dat niet wilt.
Zoals alle iRobot Roomba modellen is de Roomba 681 uitgerust met een handige draaggreep en zijborstel waardoor Roomba diep in de hoeken komt en langs de muren reinigt. Ook zijn de Roomba modellen uitgerust met geïntegreerde obstakeldetectie waardoor de Roomba afremt en het obstakel voorzichtig aftast.
De Roomba is compact genoeg om tussen en onder meubilair te komen, vermijdt trappen en andere hoogten en zal automatisch naar de Home Base terugkeren om op te laden tussen de reinigingsbeurten.
In de verpakking
1 iRobot Roomba 681 robotstofzuiger
1 AeroVac opvangbak (reeds geïnstalleerd)
1 Dual Mode Virtual Wall (2x AA-batterijen bijgesloten)
1 Home Base
1 Netvoeding
1 lithium-ion accu (reeds geïnstalleerd)
1 extra Aerovac filter
Gebruikershandleiding en documentatie

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle iRobot robotstofzuiger Roomba 681 reviews