iRobot robotstofzuiger ROOMBA886 review

iRobot robotstofzuiger ROOMBA886 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews iRobot robotstofzuiger ROOMBA886

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

iRobot Roomba 886 robotstofzuiger
De iRobot Roomba 886 beschikt over het 3-staps AeroForce-reinigingssysteem met de AeroForce-extractors waarvan is bewezen dat het maar liefst 50% meer stof, haren en vuil verwijdert van alle vloertypen, terwijl het minder onderhoud nodig heeft. Een Virtual Wall Lighthouse zorgt ervoor dat de Roomba 886 in één ruimte blijft tot deze helemaal schoon is en dan pas naar de volgende ruimte gaat.
iRobot vindt moeiteloos zijn weg in huis
Druk op CLEAN en de Roomba 886 gaat voor je aan de slag. De robot vindt zijn weg moeiteloos, omzeilt obstakels, zuigt onder meubels en reinigt jouw huis op een effectieve manier waarbij elk stofje wordt gedetecteerd en geen stukje vloer wordt overgeslagen. De Roomba 886 is een geweldige hulp in huis voor mensen die last hebben van allergieën en voor huisdiereigenaren en is bovendien vrijwel onderhoudsvrij. Je hoeft zelf niet eens thuis te zijn om de schoonmaak te doen! Je kunt de Roomba 886 zo programmeren dat deze maximaal zeven keer per week stofzuigt.
Verwijdert 50% meer stof
Het 3-staps AeroForce- reinigingssysteem met de AeroForce-extractors verwijdert maar liefst 50% meer stof, haren en vuil van alle vloertypen, terwijl het minder onderhoud nodig heeft. Een Virtual Wall Lighthouse zorgt ervoor dat de Roomba 886 in één ruimte blijft tot deze helemaal schoon is en dan pas naar de volgende ruimte gaat.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle iRobot robotstofzuiger ROOMBA886 reviews

About the Author