LG robotstofzuiger VSR6600OB review

LG robotstofzuiger VSR6600OB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG robotstofzuiger VSR6600OB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

LG robotstofzuiger VSR6600OB
Vierkant ontwerp
Dankzij het vierkante ontwerp staan de zijborstels dichter richting voorkant.
Langere zijborstels
De HOM-BOT reinigt hoeken grondig dankzij de 1,5 cm langere zijborstels.
Slimmere reiniging van hoeken
De reinigingsprestaties van de HOM-BOT in de hoeken is met 89% verbeterd en het reinigingsrendement is verhoogd tot 94%.
Gemakkelijk uit te nemen stofreservoir
Het eenvoudig te bereiken stofreservoir van de HOM-BOT zorgt ervoor dat deze gemakkelijker in gebruik is dan conventionele robotstofzuigers. Rondvliegend stof rond het stofreservoir of tijdens het legen wordt geminimaliseerd. De grotere inhoud van het reservoir (0.6L) betekent een betere stofopname en minder moeite met het reinigen. 
My Space
Een uniek programma in de LG robotstofzuiger waarmee je op zeer efficiënte wijze een geselecteerd gebied laat schoonmaken. De HOM-BOT zal dit gebied tweemaal met de Zigzag-modus reinigen, zo krijg je ruimtes met veel obstakels goed schoon.
Zelflerend
Dankzij de leerfunctie onthoudt de HOM-BOT de locatie van de obstakels en hindernissen in je kamer om botsingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Smart Exit
Met de Smart Exit functie komt de HOM-BOT op slimme wijze weg uit gesloten ruimtes en omzeilt hij belemmeringen als de randen van het tapijt, raamkozijnen, draden of ronde obstakels.
Mapping Resume
Door de functie Smart Mapping functie te gebruiken, vindt HOM-BOT zelf de locatie die schoongemaakt moet worden, zelfs nadat je deze oppakt en ergens anders weer neerzet. Verder onthoudt de HOM-BOT hiermee waar deze al heeft schoongemaakt zodat er verder gegaan kan worden met schoonmaken, zonder onnodige herhaling.
Mondstuk aan de voorkant & grotere dweilmop
Het mondstuk van de HOM-BOT staat dichter richting de voorkant dan die van de andere robotstofzuigers. Hierdoor heeft de HOM-BOT een betere stofopname, zonder rondvliegend stof. De 2,5 keer grotere dweilmop van HOM-BOT zorgt voor een brandschoon huis. Dankzij de inschuifbare zwabber is vervangen bovendien kinderspel.

Laatst bekende prijs: € 277.00

Bekijk alle LG robotstofzuiger VSR6600OB reviews

About the Author