LG stofzuiger VR94070NCAQ review

LG stofzuiger VR94070NCAQ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG stofzuiger VR94070NCAQ

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Freedom to clean anywhere
De VR94070NCAQ is onderdeel van de LG CordZero Collectie, de eerste volledig draadloze line-up van stofzuigers. Door het ontbreken van de snoeren heb je de vrijheid te stofzuigen waar je wilt, struikel je nooit meer over de snoeren en hoef je niet meer op zoek naar stopcontacten.
80V Powerpack
De 80 volt Powerpack™ is de krachtige bron van de LG CordZero stofzuiger, hierdoor is een snoer niet meer nodig. Deze accu komt uit de eigen fabrieken van LG en is goed voor 40 minuten stofzuigen in de normale modus.
Smart inverter motor
De solide aandrijving is de Smart Inverter Motor. Hierdoor voel je geen verschil tussen stofzuigen met of zonder snoer. Deze krachtige motor, met 10 jaar garantie, zorgt voor een goede prestatie en een langere levensduur.
RoboSense™
De LG CordZero stofzuiger is voorzien van de RoboSense techonologie, waardoor je niet meer de stofzuiger achter je aan hoeft te trekken. Hij rijdt namelijk zelf mee! Als de sensors in het handvat en de stofzuiger te ver uit elkaar gaan, rijdt de stofzuiger automatisch naar de sensor in het handvat toe. Waar je ook heen gaat, de stofzuiger rijdt met je mee!
Kompressor™
Door de LG Kompressor™ technologie kan er veel meer stof in de stofbak opgevangen worden dan bij andere stofzuigers. De draaiende schijf drukt het stof bij elkaar en maakt het zo compacter. De stofbak kan zo niet alleen meer kwijt, ook is hij beter te legen.
Eenvoudige besturing
Alle knoppen bevinden zich op het handvat in plaats van op de stofzuiger zelf. Lekker makkelijk te hanteren dus!

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle LG stofzuiger VR94070NCAQ reviews