Miele steelstofzuiger Dynamic U1 Allergy review

Miele steelstofzuiger Dynamic U1 Allergy review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele steelstofzuiger Dynamic U1 Allergy

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Krachtpatser voor hoge eisen
De rechtop staande Miele-borstelzuiger Dynamic U1 is de specialist voor sterke tapijten die veel te lijden hebben. Dankzij de eenvoudig uit te schakelen borstelrol kun je de Dynamic U1 ook gebruiken op harde vloeren.
Geïntegreerde Led-verlichting. Geen stofje blijft achter
Door de vlakke constructie en de Led-verlichting van de S 7580 blijft ook onder meubels geen stofje achter. Het apparaat zuigt ook onder een hoek van 180 °C. Zo blijft ook onder meubels geen stofje ongezien.
Aluminium telescopische zuigbuis. Werkhoogte instelbaar met een druk op de knop
De hoogwaardige aluminium telescopische zuigbuis kan met een simpele druk op de knop op de gewenste lengte worden ingesteld. Zo kun je lastig bereikbare plekken gemakkelijk bereiken. De telescopische zuigbuis is bijzonder licht, ontziet de rug en is ideaal voor het gebruik van toebehoren en accessoires.
ComfortTwister. Eenvoudig obstakels omzeilen
De Dynamic U1 is voorzien van een uniek draai-kantelgewricht. Dit unieke scharnierpunt zorgt voor maximale wendbaarheid en comfortabele sturing. Daardoor is de stofzuiger zeer wendbaar en kun je gemakkelijk obstakels (zoals tafel- en stoelpoten) omzeilen.
Ergonomische draaggreep Praktisch voor huizen met meerdere verdiepingen
De Dynamic U1 heeft een speciale, ergonomisch gevormde draaggreep aan de achterzijde. De greep is zo geplaatst dat de steelstofzuiger eenvoudig en volledig in balans te dragen is. Zo kun je de stofzuiger eenvoudig verplaatsen van de ene woonlaag naar de andere.
Grote actieradius. Voor grote oppervlakken van meer dan 600 m²
Dankzij het lange snoer, de telescopische zuigbuis en flexibele slang beschikt de Dynamic U1 over een actieradius van maar liefst 14 meter. Zo kun je ook grotere oppervlakken moeiteloos zuigen zonder dat je veel van stopcontact hoeft te wisselen.
Zwenkbare snoerhaak voor snelle snoerafwikkeling Opgeruimd staat netjes
Het aansluitsnoer wordt met twee haken aan de behuizing en de praktische clip bevestigd. Zo is de kabel altijd netjes opgeruimd en altijd bij de hand. Je kunt het snoer snel afnemen door de onderste haak naar boven te draaien.
Silence System. Rustig en ontspannen stofzuigen
Een geluidsarme motor en geïntegreerde geluidsisolatie maken de Dynamic U1 aangenaam stil. Het Silence System combineert een laag geluidsniveau met perfecte reinigingsprestaties.
Grote inhoud HyClean-stofzuigerzak. Nauwelijks stofzuigerzak vervangen
De HyClean-stofzuigerzak van de Dynamic U1 heeft een inhoud van 6 liter. Daarmee kun je langere tijd stofzuigen zonder de stofzuigerzak te vervangen. Samen met het motorfilter en het Miele-uitblaasfilter zorgt de HyClean-stofzuigerzak ervoor dat meer dan 99,9% van het fijn stof gefilterd wordt. Een controlelampje aan de voorkant van de stofzuiger geeft aan wanneer de HyClean-stofcassette moet worden vervangen.

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Miele steelstofzuiger Dynamic U1 Allergy reviews

About the Author