Miele stofzuiger Blizzard Jubilee Powerline (Wit) review

Miele stofzuiger Blizzard Jubilee Powerline (Wit) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele stofzuiger Blizzard Jubilee Powerline (Wit)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De jubilee modellen van Miele zijn speciaal ontwikkeld voor het 90 jaar bestaan van Miele stofzuigers. Naast een opvallend uiterlijk zijn ze allen uitgerust met een extra borstel voor harde vloeren.
Zakloos stofzuigen met Miele
Door een extra opvangbak voor fijnstof, leeg je de Miele Blizzard CX1 erg hygiënisch. Grofvuil en fijnstofdeeltjes worden namelijk gescheiden gehouden door de Vortex-technologie. Hierdoor kan je het grofvuil legen met een klik op de Click2open leegknop, vrijwel zonder dat er stofwolken vrijkomen. Daarnaast houd je het fijnstoffilter heel simpel schoon. Dit doe je door het knopje ComfortClean in te drukken zodra deze donker kleurt. De stofzuiger doet dan de rest en is weer klaar voor gebruik na 20 seconden. Verder kan je gemakkelijk het fijnstoffilter een tot twee maal per jaar met stromend water uitspoelen. Hiermee zorg je ervoor dat je stofzuiger hygiënisch blijft stofzuigen. Al met al stofzuig je vrijwel onderhoudsvrij en dat voor een zakloze stofzuiger!
Sterke reinigingsprestatie
De Vortex-technologie heeft meerdere voordelen. De technologie zorgt ervoor dat de reinigingsprestatie extra krachtig is, maar tegelijkertijd minder energie verbruikt. Daarnaast is het geluid ook veel lager ten opzichte van stofzuigers zonder deze technologie. De Miele Blizzard CX1 kan overigens op vier vermogensniveaus worden ingesteld voor een optimale zuigresultaat op verschillende vloeren.
Allergie
Naast het fijnstoffilter heeft de Miele Blizzard CX1 nog een filter, namelijk het HEPA AirClean Lifetime-filter. Met deze filter worden zelfs de kleinste stofdeeltjes opgevangen. Deze filter gaat overigens de gehele levensduur van het apparaat mee en heeft dus geen onderhoud of vervanging nodig. Hierdoor is de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen die last hebben van allergieën.
Andere voordelen
Geïntegreerde accessoires waar je snel bij kan.
Vier zwenkwieltjes, waarbij omvallen niet mogelijk is en de wendbaarheid optimaal.
Automatisch oprolsnoersysteem met een druk op de knop.
Telescopisch zuigbuis die in de gewenste positie ingesteld kan worden.
Extra grote actieradius, voor minder snel wisselen tussen stopcontacten.
Extra parkeersysteem aan de zijkant.
Geen statische ontlading tussen de stofzuiger en jezelf, door een geïntegreerde metaaldraad in de handgreep.
Beveiliging tegen oververhitting.
 
De Miele Blizzard CX1 wordt geleverd met een gratis parketborstel ter waarde van €44,95.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Miele stofzuiger Blizzard Jubilee Powerline (Wit) reviews

About the Author