Miele stofzuiger Complete C3 Limited Edition Powerline review

Miele stofzuiger Complete C3 Limited Edition Powerline review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele stofzuiger Complete C3 Limited Edition Powerline

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele Complete C3 Limited Edition PowerLine
De Miele stofzuiger Complete C3 Limited Edition PowerLine heeft een krachtige motor en voetbediening voor grondig en comfortabel stofzuigen.
Comfort-handgreep ontziet bij stofzuigen de pols
Het moderne en ergonomische design van de Comfort-handgreep zorgt ervoor dat de lucht en daarmee ook het vermogen optimaal worden verplaatst. De zuigslang en het aansluitpunt kunnen op drie plaatsen 360° worden gedraaid, wat extra bewegingsvrijheid geeft. De Comfort-handgreep ontlast het polsgewricht en is bovendien uitgerust met geïntegreerde Power-LED’s. Deze zorgen voor een optimale verlichting van de te reinigen oppervlakken, waardoor geen stofje ongezien blijft.
Veelzijdig inzetbaar
Deze stofzuiger beschikt over een Power Efficiency Motor met verbeterd rendement en een vermogen van 890 Watt. Het AirClean+ filter houdt zelfs de kleinste stofdeeltjes vast en dankzij de universele zuigmond en de geïntegreerde 3-delige accessoires is de stofzuiger veelzijdig inzetbaar. De stofzuiger heeft een actieradius van 12 meter, waardoor je tijdens het stofzuigen vrijwel nooit meer van stopcontact hoeft te wisselen.

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle Miele stofzuiger Complete C3 Limited Edition Powerline reviews

About the Author