Numatic Trolley kit PPT-390 (Rood) review

Numatic Trolley kit PPT-390 (Rood) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Numatic Trolley kit PPT-390 (Rood)

Product informatie:

Het complete pakket voor de vloer
De PPT-390 is een unieke stofzuiger in ieder opzicht. Niet eerder werd een stofzuiger ontworpen waarop ook toebehoren, doekjes en sprays konden worden meegenomen. Het uittrekbare handvat is handig voor het meenemen en ontlast de slang. De grote ketel (15 liter) is praktisch in het gebruik.
De PPT-390 heeft een uittrekbaar handvat waardoor de stofzuiger makkelijk is mee te nemen en de slang wordt ontlast. Dit komt de duurzaamheid van de stofzuiger ten goede. De PVT 390A is de grootste stofzuiger uit de ProVac-serie. Deze nieuwe stofzuiger lijn is een perfect voorbeeld van het combineren van innovatie op het gebied van geluidreductie, energiebesparingstechnologie en constructie.
Bespaart automatisch
Het AutoSave systeem zorgt ervoor dat de stofzuiger altijd start op de lage stand (600 Watt). Door middel van het indrukken van de 'Hi power' schakelaar kunt u de stofzuiger tijdelijk omschakelen naar 1200 Watt. De stofzuigers van Numatic werken met Hepaflo-stofzakken die zorgen voor een zeer goede filtratie en bovendien zeer stevig zijn.

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Numatic Trolley kit PPT-390 (Rood) reviews

About the Author