Philips steelstofzuiger SpeedPro Max FC6812/01 review

Philips steelstofzuiger SpeedPro Max FC6812/01 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips steelstofzuiger SpeedPro Max FC6812/01

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Supersnel schoon
Met SpeedPro Max haal je de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Het unieke 360 graden mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de kleine gemotoriseerde turboborstel voor moeilijk te reinigen oppervlakken en de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren. Met de krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige 25.2V Li-ion batterij kun je tot wel 65 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken.
360 graden mondstuk
Het meegeleverde mondstuk verzamelt stof en vuil sneller bij elke beweging, zelfs naar achteren en tegen randen. Zo mis jij geen enkele plek in het huis.
Heel lang stofzuigen
Woon je heel groot, of is de werkruimte dat gestofzuigd moet worden erg ruim dan kun je met deze stofzuiger tot wel 65 minuten snoerloos, krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken dankzij de hoogwaardige 25.2 V Lithium-Ion-batterij. Tijdens de gebruikstijd zorgt de batterij voor continue goede prestaties. De batterij heeft een laadtijd van 5 uur. SpeedPro Max kan los worden opgeladen via de innovatieve magnetische oplader, of in het meegeleverde oplaadstation dat je eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.
De verschillende standen
Tot wel 65 minuten snoerloos, krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken dankzij de hoogwaardige XV Lithium-Ion-batterij. Tijdens de gebruikstijd zorgt de batterij voor continue goede prestaties. In de turbostand kun je tot 21 minuten schoonmaken, in de normale stand tot 65 minuten en in de ECOstand kun tot maar liefst 75 minuten zonder onderbrekingen schoonmaken. De batterij heeft een laadtijd van 5 uur. SpeedPro Max kan los worden opgeladen via de innovatieve magnetische oplader, of in het meegeleverde oplaadstation dat je eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.
Lastige hoeken en kieren
Voor eenvoudig schoonmaken in nauwe kieren en op lastig te bereiken plekken, heeft SpeedPro Max een geïntegreerde borstel op de steel. Verwijder het 360 graden mondstuk en klap de geïntegreerde borstel eenvoudig om. Met de geïntegreerde borstel kun je snel en eenvoudig verder met het schoonmaken van lastige plekken.

Laatst bekende prijs: € 319.00

Bekijk alle Philips steelstofzuiger SpeedPro Max FC6812/01 reviews

About the Author