Rowenta stofzuiger RO6887 review

Rowenta stofzuiger RO6887 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Rowenta stofzuiger RO6887

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Combinatie van grondige 4A+AAA Schoonmaakkracht en extreem vermogen
Door de combinatie van 4A+AAA reinigingskracht, extreem zuigvermogen en XL-stofreservoir, is de X-Trem Power een stofzuiger met zak die uitzonderlijke resultaten levert bij elke schoonmaakuitdaging. Naast A+ energiescores, inclusief stofopname van topniveau, heeft deze robuuste stofzuiger ook een hoogefficiënte zuigmond die ingelopen vuil en grote vlekken van harde vloeren verwijdert en met 4A-resultaten op elk oppervlak. Dankzij twee filterniveaus houdt de geavanceerde technologie >99,98% van het opgezogen stof vast. Het XL-stofreservoir (4,5 L) biedt maximaal gebruiksgemak voor grote ruimtes en de nieuwe Hygiëne+-zak verzekert een stofzuigervaring zonder stofwolken. Met een breed scala aan vernieuwingen, levert de X-Trem Power stofzuiger robuuste prestaties op topniveau.
Klasse A+ energiescore
De verbeterde luchtstroom en hoogefficiënte zuigkracht scoorden uitzonderlijk hoog op Europese energielabeltests.
P3WER GLIDE zuigmond geschikt voor elk oppervlak
De nieuwe P3WER GLIDE zuigmond met drie-standenborstel kan elke schoonmaakuitdaging aan met zijn grondige 4A+AAA reinigingskracht en soepel glijvermogen op elk oppervlak.
Nieuwe hygiënische stofzak
Geen stofwolken meer bij het vervangen van de zak dankzij de nieuwe Hygiëne+-zak met zelfsluitende flap voor ultiem gebruikscomfort en perfecte hygiëne.
Permanent zeer doeltreffend filter
Nooit meer filters vervangen! Dankzij de sterk filterende technologie zijn de geïntegreerde filters permanent (bij het gebruik van Rowenta Hygiene+-zakken).
Soepele wendbaarheid
Beweeg vlot in elke gewenste richting dankzij de 4 multi-directionele wielen voor meer wendbaarheid en gebruiksvrijheid.

Laatst bekende prijs: € 199.95

Bekijk alle Rowenta stofzuiger RO6887 reviews

About the Author