Rowenta stofzuiger RO7676 review

Rowenta stofzuiger Silence Force Cyclonic 4A RO7676 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Rowenta stofzuiger Silence Force Cyclonic 4A RO7676

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Rowenta RO7676EA Silence Force Cyclonic 4A Pro “Home & Car Pro” stofzuiger zonder stofzak combineert prestaties (4A) en stilte (67 dBA) voor uitstekende afzuigprestaties op alle soorten vloeren (P3wer Zwenk borstel met drievoudige positie, vloerborstel en miniturborstel)!
Uitgerust met dubbele filtratie, is deze stofzuiger ideaal voor mensen met allergieën of astma. Dit “Home & Car Pro” model is speciaal ontworpen om het interieur van uw auto en huis te reinigen.
Energie-efficiëntie
Met energie-efficiëntie A (gestandaardiseerde meting waarbij energieverbruik en stofverwijderingsprestaties worden gecombineerd) is deze stofzuiger ontworpen om u energie te besparen en te profiteren van al deze prestaties.Het gemiddelde jaarlijkse verbruik bedraagt 28 kWh/jaar (berekend op basis van één uur per week op een oppervlakte van 87 m²).
Stofafscheiding op tapijten of harde vloeren
De RO7676 EA Silence Force Cyclonic 4A Pro stofzuiger wordt geleverd met :Een P3wer glijborstel met drie standen: voor diepe afzuiging op alle soorten vloeren: harde vloeren, tapijten…, zelfs lange tapijten.Een Softcare parketborstel: voor de verzorging van uw fragiele harde vloeren.Een mini Turbobrush voor het stofzuigen van het meest ingelegde stof of dierlijk haar.
Geluiddemper
Met een geluidsniveau van slechts 67 dB kunt u stofzuigen zonder uw omgeving of baby te storen!
Kwaliteit van de filtratie
Met een filtratiekwaliteit van niveau A is de stofzuiger perfect aangepast aan mensen met allergieën of astma en huisdieren.Het is namelijk uitgerust met een dubbele filtratie: hoogrendementfilter en schuimfilter.Vangst 99,998% van het stof.
Ergonomisch
Het Ergo Comfort-systeem biedt ergonomische accessoires zoals de Ergo Comfort Silence-handgreep met geïntegreerde multifunctionele borstel.
Praktijk
Voor een betere hanteerbaarheid is hij uitgerust met een multidirectioneel wiel en twee grote achterwielen. Bovendien voorkomt de voorbumper beschadiging van de stofzuiger.Profiteer van een parkeerpositie om uw afzuiging te onderbreken of het apparaat gemakkelijker op te bergen.Dankzij het bereik van 11 meter kunt u grote oppervlakken stofzuigen zonder dat u de stekker uit het stopcontact hoeft te trekken.Draaggreep.
Thuis & Auto pro
De Rowenta RO7676EA stofzuigerzak is uitgerust met een complete accessoirekit om elke hoek van uw huis en auto schoon te maken.

Laatst bekende prijs: € 252.00

Bekijk alle Rowenta stofzuiger Silence Force Cyclonic 4A RO7676 reviews

About the Author