Samsung robotstofzuiger POWERbot Essential review

Samsung robotstofzuiger POWERbot Essential review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung robotstofzuiger POWERbot Essential

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Krachtige reiniging van moeilijk bereikbare plekken
Dunner en toch even sterk. De VR7000M serie heeft tot 40x meer zuigkracht, handig voor op parket en onder lage meubels.
FullView Sensor™ 2.0
De verbeterde, hoogwaardige FullView Sensor™ 2.0 bestrijkt een groot gebied en ziet zelfs bijzonder kleine en smalle obstakels. Bovendien herkent hij kamerhoeken en reinigt deze drie keer, met 10% extra zuigkracht.
Edge Clean Master
Edge Clean Master reinigt randen en hoeken efficiënter met een borstel die tot vlak bij de voorkant komt. Wanneer de robot bij een muur komt, gaat de Auto Shutter omlaag zodat er meer stof wordt weggezogen.
Automatische zuigkrachtregeling
De intelligente sensor herkent wat voor oppervlak er wordt gereinigd, en past de zuigkracht automatisch aan. Wanneer de robot op een vloerkleed of een vast tapijt komt, genereert de motor extra zuigkracht om tussen de polen gezakt stof te verwijderen.
CycloneForce
Door CycloneForce blijft de zuigkracht lang behouden. De hoge centrifugale kracht haalt stof en vuil uit de lucht en stuurt dit naar het buitenste reservoir. Het filter blijft dus schoner en verstopping wordt tegengegaan.
Visionary Mapping™ Plus
Het Visionary Mapping™ Plus systeem stippelt de snelste route uit en volgt deze automatisch. Met krachtige sensors en een digitale camera brengt het systeem het huis in kaart en berekent het de efficiëntste route.

Laatst bekende prijs: € 250.00

Bekijk alle Samsung robotstofzuiger POWERbot Essential reviews