Samsung steelstofzuiger POWERstick PRO VS8000 Complete review

Samsung steelstofzuiger Powerstick Pro VS 8000 Complete review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung steelstofzuiger Powerstick Pro VS 8000 Complete

Product informatie:

Samsung POWERstick PRO VS8000 Complete: extreem krachtig in elke hoek
De Samsung POWERstick PRO VS8000 Complete steelstofzuiger met Digital Inverter Motor beschikt over superieure zuigkracht en zorgt voor optimale schoonmaakprestaties. De gemotoriseerde turboborstel van deze stofzuiger verwijdert vuil en fijne stofdeeltjes moeiteloos, zelfs als deze diep in tapijt zitten verborgen. De POWERstick PRO VS8000 Complete beschikt bovendien over een gemotoriseerde minitool, waardoor de stofzuiger ook heel gemakkelijk als kruimelzuiger te gebruiken is.
Langere batterij- en levensduur
Met de krachtige 32.4V lithium-ion batterij kun je tot 40 minuten aan de slag – zelfs wanneer je de speciale schoonmaakhulpstukken gebruikt. Haal eenvoudig de 32.4V verwisselbare batterij uit de stofzuiger, vervang die door een reserveaccu en je verlengt je schoonmaaktijd tot wel 80 minuten. De opnieuw ontworpen batterij heeft een gemiddelde levensduur van 5 jaar en behoudt ook hierna nog tot 80% van zijn originele capaciteit.
Ergonomisch ontwerp
Die moeilijk te bereiken plekken onder je meubilair maak je nu moeiteloos schoon. De flexibele handgreep heeft een ergonomisch ontwerp en kan tot 50 graden worden gebogen om bij lagere plekken te komen. Hierdoor belast je je pols en rug minder.
Stof en allergenen erin, schone lucht eruit
Gemakkelijker ademen en het risico op allergische reacties verkleinen. Het geavanceerde HEPA-filtersysteem zorgt ervoor dat 99,9% van de uitgeblazen lucht weer stofvrij is tijdens het schoonmaken.
Gemotoriseerde minitool
Houd je meubels stof- en allergeenvrij. De gemotoriseerde minitool heeft een roterende borstel die stofdeeltjes en haren uit bekleding oppikt. Door het kleine formaat is de minitool ideaal voor kleinere oppervlaktes. En dankzij de Anti-Tangle-functie blijft hij schoon en optimaal presteren.
Extra hulpstukken voor het schoonmaken van verschillende plekken
De standaard meegeleverde turbo borstel maximaliseert de prestaties, met borstelharen die diep in het tapijt doordringen en kleine vuildeeltjes verwijderen. En met alle extra opzetstukken reinig je echt elke hoek. De POWERstick PRO VS8000 Complete wordt geleverd met Soft Action Brush, kierenzuigmond, combinatieborstel en flexibel hulpstuk.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Samsung steelstofzuiger Powerstick Pro VS 8000 Complete reviews

About the Author