AEG HX6-27BM metallic blauw review

AEG HX6-27BM metallic blauw review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG HX6-27BM metallic blauw

Name
Review score

Product informatie:

De AEG HX6-27BM kruimelzuiger is voorzien van een TurboPower lithiumbatterij met grootse prestaties voor optimaal schoonmaken. Rapido Lithium is ontworpen om snel beschikbaar te zijn als u het het hardst nodig heeft. Daarom is hij uitgerust met Lithium TurboPower, een oplaadbare lithiumbatterij die nog langer meer vermogen biedt, niet in kwaliteit achteruitgaat en die in maar een paar uur opgeladen kan worden.
Gentegreerd Easy Reach-mondstuk voor schoonmaken op moeilijke plekken in n beweging
Geen onderbrekingen meer om omslachtig van mondstuk te wisselen als u in de hoeken, tussen de kussens op de bank of in de keukenladen wilt komen Met het gentegreerde Easy Reach mondstuk voor spleten dat uitgetrokken kan worden tijdens het stofzuigen, hoeft u tijdens het schoonmaken geen onderbrekingen meer in te lassen.
Soft Steer-wielen maken schoonmaken eenvoudig en beschermen kwetsbare oppervlakken
De nieuwe Soft Steer-wielen zijn zacht voor uzelf en uw huis: ze nemen de spanning van uw armen en handen en maken het u eenvoudig uw Rapido rond te bewegen, terwijl ze ook garanderen dat textiel niet wordt opgezogen. En omdat ze extra zacht zijn, voorkomen de wielen ook dat uw kwetsbare oppervlakken worden bekrast.

Laatst bekende prijs: € 105.00

Bekijk alle AEG HX6-27BM metallic blauw reviews