Bissell stoomreiniger 1977N Vac&Steam review

Bissell stoomreiniger 1977N Vac&Steam review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bissell stoomreiniger 1977N Vac&Steam

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Alles-in-één stofzuiger en stoom mop
Bespaar tijd. De BISSELL Vac&Steam alles-in-één stofzuiger en stoom zwabber zuigt en stoomt op hetzelfde moment, of apart. Het elektronische bedieningspaneel in het handvat maakt het mogelijk om eenvoudig te veranderen van stomen naar stofzuigen, of beide functies tegelijk te gebruiken. Maak optimaal schoon zonder chemicaliën.
Bespaar tijd
Bespaar tijd door tegelijkertijd te stofzuigen en de vloer schoon te stomen. Vergeet de bezem, stoffer en blik zuig alle soorten stof, groot en klein, op met de krachtige ‘Cyclonic Action’ stofzuiger. Dankzij ‘Dry Tank’ technologie blijft het droge stof en vuil apart van de stoom. Met de ‘Easy Empty’ knop is de stofkamer eenvoudig te legen. De stofzuiger beschikt over twee stoffilter, schuim en geplooid, die beiden wasbaar zijn en de kleinste stofdeeltjes vasthouden zodat ze niet teruggeblazen worden in huis. Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwd waterfilter die alle mineralen uit het water haalt, zodat de machine optimaal beschermd wordt.
Gemakkelijk in gebruik
De BISSELL Vac&Steam is gemakkelijk te gebruiken dankzij de digitale ‘easy touch’ knoppen op het handvat, waarmee je eenvoudig over kunt schakelen van stofzuigen naar stomen of beiden tegelijk, en waarmee de ‘Steam-on-Demand’ knop te bedienen is, die het mogelijk maakt te stomen waar en wanneer je wilt. De steel van de Vac&Steam is in hoogte verstelbare, waardoor opruimen en schoonmaken nog gemakkelijker wordt.

Laatst bekende prijs: € 199.99

Bekijk alle Bissell stoomreiniger 1977N Vac&Steam reviews