Tefal stoomstrijksysteem Pro Express Ultimate Care GV9563 review

Tefal stoomstrijksysteem Pro Express Ultimate Care GV9563 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Tefal stoomstrijksysteem Pro Express Ultimate Care GV9563

Product informatie:

Superkrachtig. Elke dag weer
Met de Pro Express Ultimate heb je professionele resultaten in eigen hand, zelfs voor de meest veeleisende textielsoorten. Deze gebruiksvriendelijke hogedruk stoomgenerator maakt je strijksessies korter door de combinatie van een nieuwe hogedruk boiler technologie met een continue stoomafgifte tot 140 g/minuut en een zeer krachtige stoomstoot van 500 g/minuut die zelfs de meest hardnekkige kreukels gladstrijkt. Dankzij het exclusieve dubbele beschermingssysteem kun je zorgeloos strijken, met het Protect System dat vlekken op je kleding voorkomt en het anti-kalksysteem voor duurzame prestaties. Met een grote verscheidenheid aan uitgebreide functies, biedt de Pro Express Ultimate hogedruk-stoomgenerator een ultieme strijkervaring.
De gemakken voor je op een rijtje
Hogedruk-stoomgenerator met nieuwe hogedruk-boiler technologie voor professionele effici├źntie.
Tijdbesparing door hogedruk stoomkracht met een krachtige stoomstoot tot wel 500 g/min voor de meest hardnekkige kreukels en dikke stoffen.
Continue stoomafgifte tot wel 140 g/min voor snelle strijksessies met perfecte resultaten.
Exclusief dubbel beschermingssysteem voor zorgeloos strijken: het Protect System beschermt tegen vlekken door druppels om te zetten in stoom en de kalkverzamelaar zorgt voor langdurige prestaties.
De Durilium AirGlide Autoclean strijkzool levert het beste glijvermogen van Tefal met 33% meer glijvermogen en blijft langdurig schoon.
Zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met 5 voorgeprogrammeerde functies voor de perfecte combinatie van stoom en temperatuur per textielsoort.
Vergrendelsysteem om het apparaat veilig en moeiteloos te verplaatsen of op te bergen.
Innovatief opbergsysteem voor stoomsnoer voor nog meer gebruiksgemak.

Laatst bekende prijs: € 299.95

Bekijk alle Tefal stoomstrijksysteem Pro Express Ultimate Care GV9563 reviews

About the Author