Sony systeemcamera a5000 16-50mm zilver review

Sony systeemcamera a5000 16-50mm zilver review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony systeemcamera a5000 16-50mm zilver

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Sony systeemcamera ILCE 5000L (zilver) voor perfecte resultaten
Een systeem camera voor sublieme resultaten? Met de Sony ILCE 5000L heb je hem in handen. Deze digitale camera is het kleinste en lichtste model ter wereld. Hij levert imposante beeldbestanden van 20,1 Megapixel. Ook kun je filmen in Full-HD.
Deze systeem camera van Sony ziet er niet alleen prachtig uit, hij vormt ook een technisch hoogstandje. Natuurlijk is de lens verwisselbaar. Verder beschikt deze camera over een grote CMOS beeldsensor. Die heeft een omvang van 23.1 x 15.4 mm. Daarmee plaatst deze beeldchip jou in een hoog segment. Hij zorgt voor een bijzonder hoge detailscherpte en je ziet eigenlijk geen ruis. De maximale beeldresolutie bij dit Sony toestel komt uit op 5456 x 3632 Pixels.
Goed scherm, professionele beeldbestanden en verwisselbare lens
Natuurlijk kun je jouw foto's en films goed bekijken op het forse TFT beeldscherm op de achterzijde van deze systeem camera. Het scherm heeft een doorsnede van 3 inch en toont de beelden in een hoge resolutie. Op deze Sony camera is standaard WIFI en NFC connectiviteit aanwezig. Met behulp hiervan zet je heel gemakkelijk draadloos je bestanden over op je smartphone, tablet, pc of tv.
De Sony systeemcamera ILCE 5000L schrijft zijn bestanden weg in het beeldformaat JPEG XR. Maar wil je de bestanden later nog bewerken, dan kun je ook kiezen voor het professionele RAW formaat. Geen enkel detail van het oorspronkelijke beeld gaat dan verloren. Je houdt dus altijd de beschikking over alle informatie die voor het bewerken nodig is.
Natuurlijk beschikt deze systeem camera over een hoogwaardige lens. Deze heeft 4 keer optische zoom in huis. Daarnaast kun je met dit Sony model nog 4 keer digitaal zoomen. Je haalt zo elk gewenst detail dichtbij. Uiteraard biedt de camera de mogelijkheid om van lens te wisselen. Je kunt dus ook kiezen voor groothoek of tele wanneer je dit wilt.
Sony camera geschikt voor veelzijdig gebruik
Maak je onderweg graag selfies, dan is het goed om te weten dat het beeldscherm aan de achterzijde van de camera 180 graden kan worden gedraaid. Dit zegt al voldoende over de veelzijdigheid van deze camera. Je kunt vanuit elke hoek fotograferen. Je fotografeert heel makkelijk over menigtes heen. Dat is handig tijdens een festival of op een toeristisch druk plein. Naast onbezorgd gebruik tijdens de vakantie maak je er ook de mooiste natuuropnames mee. Bezichtig je gebouwen in een oude stad, dan leg je ook die haarscherp vast met je Sony systeemcamera ILCE 5000L. Vloggen op YouTube? Pak dit compacte toestel en schiet je films in HD. Met de draadloze verbindingen die op dit toestel zitten, zet je de beelden in een handomdraai op internet.
Deze systeem camera van Sony beschikt over een hoge lichtgevoeligheid. Bovendien heeft Sony een handige flitser ingebouwd. Die kent diverse instellingen en is ook snel weer opgeladen. Het maken van opnames is dus onder alle omstandigheden mogelijk.
De Sony systeemcamera ILCE 5000L zilver beschikt over alle functies die jij als gebruiker nodig hebt. Daarbij is de kwaliteit van de opnames werkelijk uitstekend. Of je de camera nu tijdens je vakantie gebruikt of er professionele opnames mee maakt: deze topcamera van Sony heeft alle benodigdheden in huis!

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Sony systeemcamera a5000 16-50mm zilver reviews

About the Author