Asus tablet ZenPad 10 Z301M-1H022A 64GB (Grijs) review

Asus tablet ZenPad 10 Z301M-1H022A 64GB (Grijs) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus tablet ZenPad 10-Z301M 64GB (Grijs)

Name
Review score

Product informatie:

Luxe op eigen voorwaarden, is de Asus ZenPad 10
Stijlvolle 10,1″ tablet met ongelooflijke entertainmentervaringen.
Mode-geïnspireerd ontwerp
Het ontwerp van de Asus ZenPad 10 is gebaseerd op moderne invloeden en een eenvoudige, strakke look die hem een universele, stijlvolle aantrekkingskracht geeft. Deze elementen zijn geïnspireerd op onze Zen-ontwerpfilosofie: een evenwicht tussen schoonheid en kracht.
Een levendige en rijke HDTV-tabletervaring
Asus VisualMaster is een suite van exclusieve visuele verbeteringstechnologieën die hardware en software combineren om alle weergaveaspecten te optimaliseren, inclusief contrast, scherpte, kleur, duidelijkheid en helderheid. Het resultaat is een ongelooflijk realistische kijkervaring. Met Asus VisualMaster is het net alsof je er zelf bij bent.
Intelligent contrast
Intelligente contrastverbetering analyseert en optimaliseert elke pixel in een afbeelding voordat deze wordt weergegeven. Het produceert meer details in de lichte tinten en schaduwen, om de ware schoonheid van foto's te onthullen. 200% bredere contrastniveaus en dramatisch verbeterde detailverbetering voor scherpere en meer levensechte beelden met Tru2Life.
Cinematische audio voor onderweg
Asus ZenPad 10 integreert DTS Headphone: X om 7.1 virtuele surround rechtstreeks naar uw hoofdtelefoon te brengen. De Asus ZenPad 10 heeft ook DTS-HD Premium geluid ingebouwd in de luidspreker van het apparaat.
Asus Mobile Dock
Asus Mobile Dock is een Bluetooth-toetsenbord dat een comfortabele typervaring biedt en de productiviteit met de Asus ZenPad 10 helpt te verbeteren. Het ondersteunt een verbindingsbereik tot 10 meter en beschikt over een stijlvol design met een hoogwaardige lederen textuur die zowel elegant is als zacht aanvoelt. *De BT-functie maakt verbindingen mogelijk tot maximaal 10 meter zonder obstakels.
Zie wat anderen niet kunnen zien
De PixelMaster-camera van de Asus ZenPad 10 legt memorabele momenten vast. De PixelMaster-camera is voorzien van de beste technologie, die software en een optisch ontwerp combineert om ongelooflijke beelden te leveren.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Asus tablet ZenPad 10-Z301M 64GB (Grijs) reviews