Lenovo 2-in-1 tablet Miix 320 10" review

Lenovo 2-in-1 tablet Miix 320 10″ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo 2-in-1 tablet Miix 320 10″

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een laptop nodig? Een tablet? Waarom niet alletwee?
Met de Miix 320 krijg je het beste van twee werelden. Een volledig functionele laptop en een tablet in één gestroomlijnd, draagbaar apparaat. Een afneembaar toetsenbord, 10 uur batterijduur, soepele verwerking en productiviteitsverhogende tools, daarmee kun je onderweg van alles doen, snel en onmiddellijk. En als je wilt ontspannen, brengen het 10,1-inch FHD-beeldscherm en de stereoluidsprekers alles tot leven. Supersnel WiFi (plus optioneel LTE) van de Miix 320 is ideaal, zowel voor werk als voor ontspanning.
Waar flexibiliteit en productiviteit versmelten
De Miix 320 gaat moeiteloos van de ene gebruiksstand naar de andere, al naar gelang je behoefte. Het ene moment is het een volwaardige laptop met toetsenbord, het volgende moment is het een interactieve multimediatablet.
Presteer de hele dag optimaal
Intel® Atom™-processors bieden je geavanceerde technologie en verwerkingscapaciteit op een ultradunne en lichte chip die ook nog eens energiezuinig is. Hierdoor kun je net zo lang doorwerken als je wilt.
Het beste van Windows ooit
Met tot Windows 10 Pro kunt je razendsnel opstarten en gefocust blijven op wat je aan het doen bent. Een volledig vernieuwde browser maakt surfen op internet gemakkelijker, net zoals zoeken, lezen en informatie delen en dingen voor elkaar krijgen. Dankzij al je favoriete Microsoft® Office-applicaties kun je optimaal presteren in je werk, waar je ook bent en met wie je maar wilt.
De klik om meer gedaan te krijgen?
Klik het toetsenbord vast en wordt nog productiever met de toetsen in eilandstijl. Het toetsenbord maakt typen comfortabeler en helpt tikfouten voorkomen. Het heeft twee poorten om je apparaten aan te sluiten en op te laden en een precisietouchpad waardoor je kunt knijpen om te zoomen en gebaren met meerdere vingers kunt gebruiken.
Een oogstrelende lichtgewicht…
Het gestroomlijnde ontwerp, de klare lijnen en de smaakvolle accenten en het comfortabele gewicht (ongeveer 1 kg) maken van de Miix 320 de perfecte reisgezel. Je hoeft alleen maar een van de twee stijlvolle kleuren te kiezen: Iron Grey of Pear White?
…En het gaat maar door en door
De Miix 320 heeft een gebruiksduur van wel 10 uur na één keer opladen. Nu kun je de hele dag door overal aan de slag zonder naar een lader of een stopcontact te moeten zoeken.
Geef je leven een snelheidsboost
Met 802.11 ac WiFi ben je drie keer sneller dan met standaard WiFi. En deze razendsnellle technologie levert ook nog eens een stabielere verbinding waardoor minder vertraging optreedt en surfen nog soepeler verloopt.
Blijf verbonden, zelfs zonder verbinding
Geen WiFi-bereik? Geen paniek. Met optioneel LTE kun je overal online gaan waar mobiele data beschikbaar is. En met de dubbele antenne voor een verbeterde connectiviteit pik je meer signaal op en is je verbinding stabieler dan met een gewone tablet.
Twee camera´s, dubbel plezier
Met de 5MP-camera aan de achterzijde leg je de mooiste belevenissen vast. En de 2MP-camera aan de voorzijde is perfect voor videochats met vrienden en familie of om gewoon selfies te maken.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Lenovo 2-in-1 tablet Miix 320 10″ reviews

About the Author