Lenovo tablet MIXX310 review

Lenovo tablet MIXX310 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo tablet MIXX310

Name
Review score

Product informatie:

Lenovo Ideapad Miix 310: afneembare 10 inch tablet, voor leven onderweg
Een 10 inch tablet en pc in een, de betaalbare Miix 310 is altijd mobiel, dus je voelt je nooit gevangen door een draadloos signaal, fysiek toetsenbord of budget. Optioneel LTE betekent dat je altijd online kunt gaan als mobiele data beschikbaar zijn. Het afneembare toetsenbord maakt het eenvoudig om over te schakelen van pc- naar tabletmodus en de batterij houdt het maximaal 10 uur vol bij het lokaal afspelen van filmpjes op het prachtige scherm. Gebruik hem overal!
Intel® Atom™ Cherritrail Processor
Snel browsen, verbluffende beelden en snelle prestaties waren al kenmerken van deze serie Quad-Core processors voor tablets. De nieuwste updates zijn kleiner en betaalbaarder, maar even krachtig. Of het nu is om te werken of te spelen, de processor van deze tablet heeft er geen enkele moeite mee.
Windows 10 Home en PRO voor een commerciële verandering van richting
Het is dat bekende Windows-gevoel, maar dan nog beter! Het startmenu is terug, beter dan ooit. Uitbreiden, aanpassen, wat u maar wilt. Werk met meer apparaten die u belangrijk vindt, zoals printers, camera's en USB's. En geniet van extra beveiligingsfuncties om u te beschermen tegen apparaatdiefstal en malware.
Optioneel LTE
Waarom beperkt worden door een draadloos signaal? Dankzij optionele LTE-dekking kunt u met het internet verbonden blijven via telefonische data, zelfs als er geen draadloos netwerk beschikbaar is. Omdat een tablet daadwerkelijk mobiel moet zijn.
Afneembaar toetsenbord
Laptop of tablet? Een afneembaar toetsenbord is een standaardoptie bij de Miix 310, dus de keuze is aan u. Verbind aan de tablet voor extra productiviteit, waarbij het scharnier kan worden aangepast voor een perfecte kijkhoek, net zoals een traditionele laptop. Werk wanneer het moet en speel wanneer u wilt.
Lange batterijduur
U kunt maximaal 10 uur lokaal video's afspelen na één keer volledig opladen. Uw ogen worden waarschijnlijk eerder moe dan uw batterij!
Prachtig beeldscherm met IPS-technologie en Air Bonding-paneltechnologie
De Ideapad Miix 310 heeft een opvallend 10 inch breedbeeldscherm met 1280 x 800 pixels, compleet met in-plane switching (IPS) voor heldere kleuren en kijkhoeken tot bijna 180 graden. Bovendien sluit de multitouch-technologie naadloos aan bij Windows 10 voor preciezere controle.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Lenovo tablet MIXX310 reviews