Lenovo tablet TAB 4 10 PLUS 32GB review

Lenovo tablet Tab 4 10 Plus 3 GB 32 GB (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo tablet Tab 4 10 Plus 3 GB 32 GB (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Lenovo tablet Tab 4 10 Plus
Voorzien van 32 GB geheugen, WiFi, Bluetooth en vingerafdruklezer. Met een intern geheugen van 3GB RAM is deze tablet lekker snel. De batterij geeft energie voor ongeveer 20 uur.
Dun, licht en robuust
Een familietablet zag er nog nooit zo goed uit. De Tab 4 10 Plus is met 7 mm en 475 gram ultradun en zeer licht en de voor- en achterkant bestaan uit stijlvolle glaspanelen. Maar hij is robuust genoeg voor de ruigste omgeving. De dubbele lagen beschermend glas beschermen tegen krassen en deuken.
Verbluffend, overrompelend beeldscherm
De Tab 4 10 Plus is ontworpen voor 'cord-cutters' en is ideaal om je favoriete tv-programma's te bekijken via Amazon, Hulu of Netflix. Het levendige 10,1-inch beeldscherm heeft een resolutie van 1920 x 1200 en een brede kijkhoek. Het resultaat? Een geweldige visuele ervaring.
Geluid dat je omringt
Dankzij het volle, krachtige geluid, dat wordt versterkt door Dolby Atmos’-technologie, is het heel eenvoudig om van de Tab 4 10 Plus je mobiele entertainment-hub te maken. Geniet met of zonder hoofdtelefoon van indrukwekkend geluid dat je echt helemaal omringt, om je heen en boven.
Enorme kracht en betrouwbare prestaties
Onder de stijlvolle buitenkant van de Tab 4 10 Plus doet een krachtige Qualcomm Snapdragon 64-bit octa-coreprocessor zijn werk. En met 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte kan deze krachtige tablet moeiteloos alles aan wat je ervan vraagt, en meer.
Eenvoudig delen met multi-account vingerafdruk lezen
Laten we wel wezen: De meeste families delen hun tablets. Daarom hebben we de Tab 4 10 Plus ontworpen voor meerdere gebruikers met elk hun eigen wensen. Dus iedereen in de familie kan nu beschikken over een eigen account, compleet met een eigen wachtwoord, instellingen en achtergrond, en social media-accounts.

Laatst bekende prijs: € 246.00

Bekijk alle Lenovo tablet Tab 4 10 Plus 3 GB 32 GB (Zwart) reviews

About the Author