Lenovo tablet TAB 4 10 PLUS QC 3G 16G FHD BLACK review

Lenovo tablet TAB 4 10 PLUS QC 3G 16G FHD BLACK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo tablet Tab 4 10 Plus 3 GB 16 GB (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Lenovo tablet TAB 4 10 PLUS
Voor het plezier van de kinderen of het maken van een belangrijke presentatie, de Tab 4 10 Plus is ideaal voor de hele familie. Dit stijlvolle en robuuste apparaat biedt consistente prestaties, een 10,1-inch beeldscherm, indrukwekkende audio en lange batterijduur. Bovendien heeft iedereen zijn eigen account en met optionele add-ons wordt de Tab 4 10 Plus een echt kindertablet of een meer productieve 2-in-1.
Pakkende beelden
De Tab 4 10 Plus is ontworpen voor 'cord-cutters' en is ideaal om je favoriete tv-programma's te bekijken via Amazon, Hulu of Netflix. Het levendige 10,1-inch beeldscherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 en een brede kijkhoek. Het resultaat? Een geweldige visuele ervaring.
Geluid dat overdondert
Met rijk en krachtig geluid helpt Dolby Atmos® om van de Tab 4 10 een mobiele entertainment-hub te maken. Je geniet met of zonder hoofdtelefoon van indrukwekkend geluid dat je echt helemaal omringt, om je heen en boven.
Eén familie, één tablet
Laten we wel wezen: De meeste families delen hun tablets. Daarom heeft Lenovo de Tab 4 10 Plus ontworpen voor meerdere gebruikers met elk hun eigen wensen. Iedereen in de familie kan nu over een account met eigen wachtwoord en instellingen, en social media-accounts beschikken.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Lenovo tablet Tab 4 10 Plus 3 GB 16 GB (Zwart) reviews

About the Author