Lenovo tablet Tab 4 8 Plus (Zwart) review

Lenovo tablet Tab 4 8 Plus (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo tablet Tab 4 8 Plus (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Dun, licht en robuust
Een familietablet zag er nog nooit zo goed uit. De Tab 4 8 Plus is met 7 mm en 300 gram ultradun en zeer licht en de voor- en achterkant bestaan uit stijlvolle glaspanelen. Maar hij is robuust genoeg voor de ruigste omgeving. De dubbele lagen beschermend glas beschermen tegen krassen en deuken.
  Haarscherpe resolutie
De Tab 4 8 Plus is ontworpen voor 'cord-cutters' en is ideaal om je favoriete tv-programma's te bekijken via Amazon, Hulu of Netflix. Het levendige 8-inch FHD-beeldscherm heeft een resolutie van 1920 x 1200 en een brede kijkhoek. Het resultaat? Een geweldige visuele ervaring.
  Geluid dat je omringt
Dankzij het volle, krachtige geluid, dat wordt versterkt door Dolby Atmos’-technologie, is het heel eenvoudig om van de Tab 4 8 Plus je mobiele entertainment-hub te maken. Geniet met of zonder hoofdtelefoon van indrukwekkend geluid dat je echt helemaal omringt, om je heen en boven.
  Enorme kracht en betrouwbare prestaties
Onder de stijlvolle buitenkant van de Tab 4 8 Plus doet een krachtige Qualcomm Snapdragon 64-bit octa-coreprocessor zijn werk. En met 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte kan deze tablet moeiteloos alles aan wat je ervan vraagt, en meer.
  Eenvoudig delen met multi-account vingerafdruk lezen
Laten we wel wezen: De meeste families delen hun tablets. Daarom hebben we de Tab 4 8 Plus ontworpen voor meerdere gebruikers met elk hun eigen wensen. Iedereen kan een eigen account hebben, compleet met een eigen wachtwoord, instellingen en achtergrond, en social media-accounts.
  Geen doorsnee tablet
Vergis je niet, de Tab 4 8 Plus is niet zomaar een familietablet. Dit slanke, draagbare apparaat kan verbinding maken met 4G-netwerken(Alleen beschikbaar op bepaalde modellen) voor een zeer hoge upload-, download- en streamsnelheid. 
De ultieme kindertablet
Met het Kids-pakket kun je zonder zorgen de tablet delen met je kinderen. Hij heeft een schokbestendige stootrand, een schermfilter voor gevoelige ogen en leuke stickers. Inhoud die niet geschikt is voor kinderen kan worden geblokkeerd en er kan een gebruikstijd worden ingesteld. Bovendien hebben kinderen toegang tot websites die speciaal zijn gekozen door KIDOZ, een ontdekkingsplatform dat kinderen helpt leuke, onderhoudende en relevante webcontent te vinden.
  Praat met je Tab 4
Vraag je Tab om de afstand tussen Amsterdam en Berlijn, of om de uitslag van de Eredivisie. Kijk de nieuwste afleveringen op Netflix of zet je koffiezetapparaat aan. De Tab 4 wordt een spraakgestuurde assistent, met een scherm, dankzij het Home Assistant Pack met Amazon Alexa.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Lenovo tablet Tab 4 8 Plus (Zwart) reviews

About the Author