Lenovo tablet YOGA BOOK ANDROID GOLD review

Lenovo tablet YOGA BOOK ANDROID GOLD review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo tablet YOGA BOOK ANDROID GOLD

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Lenovo Yoga Book
De uitzonderlijk dunne en lichte Yoga Book is uitermate geschikt voor werk en ontspanning onderweg. Het unieke horlogebandscharnier, gemaakt van een legering van de hoogste kwaliteit, is opvallend en flexibel. Met vier verschillende standen, heel handig voor dagelijks gebruik. Met een gebruiksduur tot 13 uur hoeft u de batterij maar eens per dag op te laden.
Of het nu om werk, school of een boodschappenlijstje gaat, schrijven en aantekeningen maken horen bij ons dagelijks leven. Woorden en pennenstreken op papier of in uw favoriete notitieblok kunnen nu met de Yoga Book meteen worden vastgelegd, zodat u nooit meer bang hoeft te zijn dat u notities of takenlijstjes kwijtraakt.
De Create Pad van de Yoga Book heeft een uniek ontwerp voor de beste tekenervaring. Het is de droom van elke illustrator: u tekent met uw ene hand op de Create Pad en selecteert gereedschappen met uw andere hand. Dit betekent dat u uw creaties meteen op het scherm tot leven kunt zien komen; uw tekenhand zit nooit in de weg.
Deze versie van de Lenovo Yoga Book wordt geleverd met Android 6.0 Marshmallow.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Lenovo tablet YOGA BOOK ANDROID GOLD reviews

About the Author