Medion tablet E1239T review

Medion tablet E1239T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion tablet E1239T

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Medion Akoya 1239T
Met de MEDION Akoya E1239T haal je voor een geringe prijs een geweldig 3-in-1 apparaat in huis, want hij kan worden gebruikt als laptop, als tablet of in presentatiemodus. De Intel Atom X5-Z8350 cherry trail-processor, is zowel energiezuinig als snel. Met een basis snelheid van 1,44 GHz en een turbo snelheid tot 1,92 GHz is hij krachtig genoeg om alle windows applicaties te draaien. Windows 10 Home, geeft je die vertrouwde interface maar kan ook als tablet-OS je leven makkelijker maken.
Windows 10 Home – geeft je een verbeterd startmenu, nieuwe functies, snellere prestaties en alles word veiliger en makkelijker.
Het besturingssysteem dat je helpt om dingen gedaan te krijgen. Snel opstarten, een bekend maar uitgebreid startmenu en geweldige nieuwe manieren om taken uit te voeren, zelfs op verschillende apparaten.
Lifelight HD scherm
Het 10,1-inch scherm met full HD-resolutie (1920 x 1200 pixels) zorgt voor superscherp beeld en beschikt bovendien over AHVA-technologie (verbeterde kijkhoek).
Opslag
Snel opstarten en toepassingen openen is geen probleem dankzij de snelle 64GB opslag (flash-geheugen). Heb je meer ruimte nodig dan breidt je de opslag moeiteloos met 128 GB uit via de micro-SD cardreader.
Laptop-modus
Moet je even productief zijn, dan zet je gewoon de tablet op het docking toetsenbord en dan heb je weer een laptop met het comfort van toetsenbord en touchpad. Simpel toch?
Tablet-modus
In de tablet-modus werk je intuïtiever dankzij navigatie via een touch screen en je hebt het voordeel van maximale mobiliteit.
Presentatie-modus
Wees flexibel en gebruik de 300° scharnier om video's of een presentatie op het scherm weer te geven, samen met je vrienden of collega's neem je gegevens door of bekijk je foto's en video.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Medion tablet E1239T reviews