Samsung Galaxy Tab S2 9.7 bundel met JBL Bluetooth headphone review

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 bundel met JBL Bluetooth headphone review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy Tab S2 9.7 bundel met JBL Bluetooth headphone

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung Galaxy Tab S2 Zwart Bundel (9.7 inch)
De Samsung Galaxy Tab S2 is een lichtgewicht tablet met een 9.7 inch scherm. Wanneer je hem in je hand houdt, ben je meteen verkocht. De S2 is een opvolger van de Samsung Galaxy S-Tab. De S2 heeft nieuwe en verbeterde functies en een strak design.
AMOLED display
De Samsung Galaxy Tab S2 is een tablet die beschikt over Amoled displaytechniek. Amoled is een afkorting voor active-matrix organic light-emitting diode. Wat het eigenlijk inhoudt is dat de pixels in het scherm niet afhankelijk zijn van andere verlichting maar zelf licht geven. Het scherm reageert een stuk sneller en de beelden zijn haarscherp. Ook zijn alle beelden die je op de tablet bekijkt voorzien van natuurgetrouwe kleuren. Een ander voordeel is dat dit scherm minder energie verbruikt dan een LCD, zo bespaar je dus batterij.
Alles bij de hand met de Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Leg je vinger op de knop en in een mum van tijd opent de vingerafdrukscanner de tablet. Een betrouwbare, handige én snelle manier van beveiligen. Het scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 Pixels zodat je overal goed beeld hebt. De Samsung Tab S2 heeft een interne opslagcapaciteit van 32 GB. Al je foto's, video's, games en liedjes kunnen dus met gemak worden opgeslagen. Als de batterij helemaal opgeladen is, gaat deze acht uur mee. Ook voor het oog is de Samsung T813 Black met het strakke design, ruime beeldscherm en tijdloze zwarte kleur een lust.
Galaxy Tab S2 Bundel bij BCC
De vele functies, het lichte gewicht, mooie design en fijne Android besturingssysteem maken de Samsung Galaxy Tab S2 een uitstekende tablet die iedere cent waard is. Met een batterij die acht uur mee gaat, kun je de hele dag van je tablet genieten. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy Tab S2 9.7? Stel deze dan online aan één van de BCC experts.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Samsung Galaxy Tab S2 9.7 bundel met JBL Bluetooth headphone reviews

About the Author