Samsung Galaxy Tab S2 incl. 32GB SD kaart + €15

Samsung Galaxy Tab S2 incl. 32GB SD kaart + €15,- Netflix tegoed review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy Tab S2 incl. 32GB SD kaart + €15,- Netflix tegoed

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung Galaxy Tab S2 (9.7 inch)
De Samsung T813 BLack is een lichtgewicht tablet met een 9.7 inch scherm. Wanneer je hem in je hand houdt, ben je meteen verkocht. De S2 is een opvolger van de Samsung Galaxy S-Tab. De S2 heeft nieuwe en verbeterde functies en een strak design.
AMOLED display
De Samsung T813 Black is een tablet die beschikt over Amoled displaytechniek. Amoled is een afkorting voor active-matrix organic light-emitting diode. Wat het eigenlijk inhoudt is dat de pixels in het scherm niet afhankelijk zijn van andere verlichting maar zelf licht geven. Het scherm reageert een stuk sneller en de beelden zijn haarscherp. Ook zijn alle beelden die je op de tablet bekijkt voorzien van natuurgetrouwe kleuren. Een ander voordeel is dat dit scherm minder energie verbruikt dan een LCD, zo bespaar je dus batterij.
Alles bij de hand met de Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Leg je vinger op de knop en in een mum van tijd opent de vingerafdrukscanner de tablet. Een betrouwbare, handige én snelle manier van beveiligen. Het scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 Pixels zodat je overal goed beeld hebt. De Samsung S2 heeft een interne opslagcapaciteit van 32 GB. Al je foto's, video's, games en liedjes kunnen dus met gemak worden opgeslagen. Als de batterij helemaal opgeladen is, gaat deze acht uur mee. Ook voor het oog is de Samsung T813 Black met het strakke design, ruime beeldscherm en tijdloze zwarte kleur een lust.
Samsung T813 Black bij BCC
De vele functies, het lichte gewicht, mooie design en fijne Android besturingssysteem maken de Samsung Galaxy Tab S2 een uitstekende tablet die iedere cent waard is. Met een batterij die acht uur mee gaat, kun je de hele dag van je tablet genieten. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy Tab S2 9.7? Stel deze dan online aan één van de BCC experts.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Samsung Galaxy Tab S2 incl. 32GB SD kaart + €15,- Netflix tegoed reviews

About the Author