Samsung Galaxy Tab S4 (Grijs) review

Samsung Galaxy Tab S4 (Grijs) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy Tab S4 (Grijs)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung Galaxy Tab S4
Deze krachtige tablet van Samsung biedt dezelfde productiviteit die je gewend bent van een normale laptop, gecombineerd met alle voordelen van een tablet. Combineer werk en ontspanning met de Tab S4 dankzij een krachtige processor, een 10.5 inch Super-AMOLED scherm en een lange accuduur
Optimale productiviteit 
De Tab S4 is ontworpen voor iedereen die compromisloos wil genieten van mobiliteit en productiviteit. Dankzij het gewicht is de Tab S4 handig om mee te nemen zonder in te leveren in kracht en prestaties. Gebruik de Tab S4 als tablet wanneer je onderweg bent of sluit hem aan op een Keybord Cover en gebruikt hem als computer. Samsung DeX zorgt er dan voor dat de tablet verandert in een laptop waarbij je zelfs een tweede scherm kunt aansluiten. Ideaal voor multitasking of als je bijvoorbeeld gebruik maakt van flexwerkplekken. Bestanden verplaats je ook eenvoudig door middel van drag-and-drop en apps zijn ook te openen op een volledig scherm om sneller te kunnen werken. Haal de tablet uit de docking om onderweg verder te gaan met waar je mee bezig was. Om dit alles goed te laten verlopen is de Tab S4 uitgerust met de krachtige Qualcomm Snapdragon 835 processor. De accu heeft een capaciteit van maar liefst 7300 mAh, waarmee je tot maar liefst 15 uur aan video kunt kijken. Je laadt de accu binnen slechts 3.5 uur weer helemaal op.
S-Pen
Vergroot jouw productiviteit en geef uiting aan jouw creativiteit. De Tab S4 wordt geleverd met de S-pen die voelt en schrijft als een echte pen. Maak eenvoudig notities, zelfs vanuit het zwarte scherm in stand-by. Druk de knop in op de pen en begin direct met schrijven op het scherm. De Tab S4 slaat jouw notities op in de app waardoor geen briljant idee mee verloren gaat. Tik met de pen kort het scherm aan om gebruik te kunnen maken van de opties. Zet bijvoorbeeld direct jouw handtekening onder een digitaal contract en verzend het direct. Of gebruik de Translate-functie en selecteer tekst die je vertaald wilt hebben. De pen hoeft niet los te worden opgeladen.
Work hard, play hard
Naast hard werken is de Tab S4 ook geschikt om mee te ontspannen. De Tab S4 heeft een 10.5 inch Super-AMOLED scherm met HDR-ondersteuning. Hierdoor geniet je van heldere kleuren en een hoger contrast. AMOLED heeft veel minder last van reflectie waardoor de Tab S4 perfect is voor gebruik onderweg. De beeldverhouding is 16:10 waardoor het beeld is geoptimaliseerd voor weergave van zowel films als voor apps voor TV. Geniet van jouw favoriete film of TV-show met minimale zwarte balken. De 4 Dolby Atmos speakers die ook nog eens getuned zijn door AKG zorgen voor een onvergetelijke geluidservaring. Dankzij de Bluetooth 5.0 kun je de Tab S4 koppelen met 2 andere apparaten, zoals 2 hoofdtelefoons. Prettig voor de kids op de achterbank tijdens lange autoritten. 
Smart
Maak je leven makkelijker met de smart-functies van de Tab S4. Zodra je de tablet aansluit op de los verkrijgbare POGO Dock werkt de tablet als jouw persoonlijk assistent en toont je informatie zoals afspraken uit jouw agenda en het weer. En dit alles met als achtergrond een slideshow van jouw favoriete foto’s. Bedien ook al jouw SmartHome apparaten vanuit de SmartThings app van Samsung. Of het nu gaat om de TV, de wasmachine of apparaat van een ander merk, met de Tab S4 en deze app heb jij zelf volledig de controle over al jouw smart-apparaten.
Bixby Vision 2.0
Kijk met andere ogen naar de wereld met de Tab S4 dankzij Bixby Vision 2.0. Deze slimme assistent kan helpen met het opzoeken van informatie over een schilderij of een gebouw, zoeken naar beoordelingen van wijn of het vertalen van bijvoorbeeld een menukaart. Het is zelfs mogelijk om via de camera door de stad te navigeren waarbij je op je scherm gelijk nuttige informatie ziet over jouw directe omgeving. Rondlopen is nog nooit zo leuk geweest!

Laatst bekende prijs: € 659.00

Bekijk alle Samsung Galaxy Tab S4 (Grijs) reviews

About the Author