Samsung tablet Galaxy Tab A 32GB review

Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE/4G 32GB (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE/4G 32GB (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung Galaxy Tab A: breng je foto’s tot leven
Verwen je ogen met een prachtige, natuurgetrouwe beeldresolutie. Dankzij het 10.1 inch WUXGA scherm kijk jij films met een uitzonderlijke helderheid en wordt gamen een volledig meeslepende ervaring.
Altijd binnen handbereik
Nu kun je oproepen en SNS waarschuwingen direct doorgestuurd krijgen van je smartphone naar je tablet! Ook is het mogelijk om gelijk te reageren met de functie Quick Reply. In Bureaublad modus kun je eenvoudig binnenkomende meldingen bijhouden.
TV en tablet worden één
Switch je kijkperspectief in een flits! Verbind je Galaxy Tab A met Wi-Fi direct om content te delen tussen je TV en tablet. Schakel om en kijk naadloos verder – zonder rommelige kabels.
Herbeleef je beste momenten
Leg al je kostbare momenten vast in de kleinste details. Zelfs bij weinig licht maak jij razendsnel foto’s met de 8 megapixel AF f/1.9 camera aan de achterkant. Dankzij de optionele HDR en Pro Mode opties worden jouw foto’s nóg mooier.
Internet snel en overal
Met deze Samsung Galaxy Tab A is het niet alleen mogelijk het aan te sluiten aan het wifi-netwerk maar ook aan de supersnelle 4G. Voor vermaak van het hele gezin.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE/4G 32GB (Zwart) reviews

About the Author