Doro 8031 zwart review

Doro 8031 zwart review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Doro 8031 zwart

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Nog nooit een smartphone gehad? Of wilt u er een die net zo denkt en handelt als u? Dan is de Doro 8030 de juiste smartphone. Dit model biedt u al het plezier dat de meeste smartphones u kunnen geven, maar dan op een meer natuurlijke en duidelijke manier.
Doro 8030 is geen gewone smartphone. In plaats van ingewikkelde keuzes, zorgt de unieke knop “Ik wil” (I want to), dat communiceren, vinden, genieten en delen van wat u wil met wie u wil, zeer vereenvoudigd wordt. Met een eenvoudige, niet-technische vragenlijst stelt u uw telefoon in naar uw behoeften. De ingebouwde coach biedt extra hulp als u dat nodig heeft.
Doro 8030 beschikt daarnaast over handige diensten zoals My Doro Manager en Doro Connect & Care die, naast de ingebouwde Assistentie-knop, meer mogelijkheden bieden om u veilig en zeker te voelen dan met een andere smartphone.
De Doro 8031 is een simlockvrije telefoon met een beeldschermdiagonaal van 4,5″ en een resolutie van 854 x 480 pixels. Dankzij de 1,1 GHz-processor en een interne opslagcapaciteit van 8 GB komt u niets tekort met deze telefoon. Is het interne geheugen onvoldoende? Met een microSD-kaart breidt u de opslagruimte eenvoudig uit met maximaal 32 GB. De hoofdcamera heeft een resolutie van 5 MP waar u foto’s en video’s mee kunt maken.

Laatst bekende prijs: € 189.00

Bekijk alle Doro 8031 zwart reviews

About the Author