Lenovo Moto G5 goud review

Lenovo Moto G5 goud review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo B goud

Name
Review score

Product informatie:

Hoogwaardige diamantfacetafwerking
De hoogwaardige diamantfacetafwerking van de aluminiumbehuizing voorziet de Moto G van een perfecte uitstraling.
Batterij met RapidCharge-snellaadfunctie
Met een batterijcapaciteit van 2800 mAh en een batterijduur van een dag kunt u van ´s morgens vroeg tot ´s avonds laat door zonder de lader aan te hoeven sluiten. De Moto G werkt met de 10W-snellader, waarmee uw telefoon binnen een paar minuten laden al weer uren mee kan.1
Technologie voor mobiele fotografie op het hoogste niveau
Vereeuwig het moment
Aarzel niet en maak foto´s om trots op te zijn. De autofocus op basis van fasedetectie stelt razendsnel scherp voor nog scherpere foto´s. En deze functie is standaard op de 13MP-camera van de Moto G.
Betere selfies
Schakel over naar de 5MP-camera met groothoeklens aan de voorzijde voor een groepsselfie waarbij niemand buiten beeld valt. En maak uw selfies nog mooier met handmatige of automatische instellingen voor beeldverbetering.
Kijken, klikken
Of u nu een vrijetijdsfotograaf bent of een ervaren vakman, de Moto G heeft camerasoftware zoals Best Shot en Professional Mode waarmee u makkelijker dan ooit geweldige foto´s maakt. En met de Google Foto´s™-app geeft u aan elke foto een persoonlijk tintje.
One-touch-technologie
U kunt uw wachtwoord wel vergeten. Raak gewoon de vingerafdruklezer aan om uw telefoon uit slaapmodus te halen en te ontgrendelen. De Moto G herkent uw vingerafdruk, ongeacht de stand van uw vinger. Dat is bij sommige telefoons wel anders.
Ingebouwde kracht
Blijf doorgaan
Met een snelle 1,4-GHz octacore-processor, krachtige grafische functies en ondersteuning voor 4G LTE kunt u met de Moto G onderweg gamen en video of muziek afspelen. Apps en video´s worden zonder haperingen weergegeven. En surfen op internet of het streamen van muziek gaat bliksemsnel.
Leven in HD
Breng uw foto´s, video´s en games tot leven. Met de Moto G heeft u een 5-inch, FHD-beeldscherm in handen met de levendige kleuren en de fijne details die u alleen zou verwachten bij een premiumtelefoon.
Watervrees hoeft niet meer
Een beetje morsen, een spetter of een licht buitje houdt u niet langer tegen. De Moto G wordt aan de binnen- en buitenkant beschermd door een waterafstotende coating.
Moto Experiences
U bent actief. Moto ondersteunt.
Moto Experiences bestaat uit een collectie unieke en nuttige software-ervaringen die uw telefoon intuïtiever maken dan ooit.
Blijf bij en loop niet achter de feiten aan.
Moto Display geeft u een snel overzicht van meldingen en updates zodat u zonder uw telefoon te ontgrendelen kunt zien wat er gaande is. Tik hem gewoon aan om te zien wat er nieuw is en ga dan direct naar die app om te reageren. Of wacht tot later.
Moto Actions
Moto Actions maken dagelijkse interacties gemakkelijker met simpele gebaren. Draai met uw pols om de camera te openen of beweeg tweemaal snel omlaag om de zaklamp in te schakelen. Zo kunt u al uw favoriete functies gebruiken zonder een knop aan te raken.
Google Voice Search™
Met Google Voice Search™ zegt u “OK Google,” en vraagt u vervolgens om een café te zoeken, een bericht te verzenden, een route uit te stippelen en meer.

Laatst bekende prijs: € 199.00

Bekijk alle Lenovo B goud reviews