Samsung Galaxy J3 2016 (Lebara Prepaid) zwart review

Samsung Galaxy J3 2016 (Lebara Prepaid) zwart review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy J3 2016 (Lebara Prepaid) zwart

Name
Review score

Product informatie:

De Samsung Galaxy J3 (2016) beschikt over een helder en hoge kwaliteit Super AMOLED HD-scherm en ondersteunt het zeer snelle 4G datanetwerk. Hiermee kunt u dus supersnel internetten.
Voordelen
+ 5 Super AMOLED HD-scherm.
+ 8 megapixel camera aan de achterkant en 5 megapixel camera aan de voorkant.
+ Licht van gewicht (138 gram).
+ Ondersteunt 4G netwerk.
Nadelen
– Slechts 8 GB opslagruimte.
– Geen topkwaliteit camera.
Wat maakt de Samsung Galaxy J3 (2016) uniek?
De Samsung Galaxy J3 is geschikt voor middellicht telefoongebruik. Deze smartphone draait met een Quad-Core processor met 1,5 GB RAM-geheugen. In andere woorden: het is geschikt voor lichte apps en games. WhatsApp en Candy Crush kan de Samsung Galaxy J3 gemakkelijk aan. Wel moet u rekening gehouden worden met de beperkte standaardopslagruimte, deze kunt u uitbreiden (met een SD-kaart) tot 128GB. De camera die de Samsung Galaxy J3 bezit is een instapcamera van 8 megapixel. De fotos zijn daardoor minder geschikt om uit te vergroten en te printen. Hiervoor is een smartphone met een betere camera aan te raden.
Super AMOLED Quad HD scherm
Het scherm van de Samsung Galaxy J3 bevat een Super AMOLED HD-scherm. Super AMOLED heeft een aantal voordelen t.o.v. een LCD-scherm. Ten eerste gebruikt het scherm minder energie. Daardoor gaat de batterij van uw smartphone langer mee. Ten tweede is het scherm helderder en beter te zien bij direct zonlicht. Ten derde reageert een Super AMOLED-scherm sneller dan een LCD-scherm. Fijn als u graag filmpjes en interactieve webpaginas kijkt.
Al met al een prima instapmodel smartphone!

Laatst bekende prijs: € 139.00

Bekijk alle Samsung Galaxy J3 2016 (Lebara Prepaid) zwart reviews