Humax kabel-TV recorder IHDR-5200C Bundel H3 review

Humax kabel-TV recorder IHDR-5200C Bundel H3 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Humax kabel-TV recorder IHDR-5200C Bundel H3

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

HUMAX heeft met de IHDR-5200C de videorecorder opnieuw uitgevonden
Met deze alles-in-één HDTV-recorder met 500GB harde schijf hoeft u geen TV-programma meer te missen. En neemt u alles op en kijkt wanneer het ú uitkomt.
De belangrijkste kenmerken van de HUMAX IHDR-5200C
Haarscherpe beelden, meer details
De HUMAX IHDR-5200C is een HD-ontvanger. HDTV zorgt voor briljante kleuren, scherper beeld en meer beelddetails. Hierdoor wordt TV kijken; TV beleven! Ook de opnames die u maakt met de IHDR-5200C zijn in HD-kwaliteit. Ondersteunde resoluties: 1080i, 720p, 576p, 576i
Opnemen, pauzeren en terugspoelen
De ingebouwde harde schijf van de HUMAX IHDR-5200C heeft een capaciteit van 500 GB waarmee u maximaal 120 uur kunt opnemen in HDTV-kwaliteit. Zo kunt u kijken wanneer het u uitkomt. Het werkelijke aantal uren dat u kunt opnemen is afhankelijk van de ‘bitrate’ waarin een programma door uw kabelaanbieder wordt uitgezonden.
Twee programma’s opnemen of één opnemen + één bekijken
De HUMAX IHDR-5200C beschikt over 2 tuners. Daardoor kunt u één programma bekijken terwijl u een ander programma opneemt om later te bekijken. U kunt ook twee programma’s tegelijkertijd opnemen.
Voordeel van deze bundel
Met de HUMAX TV+ H3 Smart TV box maak je in een handomdraai elke TV Smart. Kijk Netflix, Uitzending gemist, films, series, documentaires, sport, nieuws en nog veel meer. Gewoon op je TV! Op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal voor de TV in de woonkamer maar ook voor een tweede TV in bijv. de slaapkamer. De H3 Smart TV box bied u ook de mogelijkheid om een opgenomen programma op een andere TV te bekijken. Het enige wat je nodig hebt is een TV met HDMI-aansluiting en een internetverbinding. Aansluiten en kijken!

Laatst bekende prijs: € 379.00

Bekijk alle Humax kabel-TV recorder IHDR-5200C Bundel H3 reviews

About the Author