LG 43 inch 4K Ultra HD TV 43UK6950 review

LG 43 inch 4K Ultra HD TV 43UK6950 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG 43 inch 4K Ultra HD TV 43UK6950

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Hoge resolutie voor haarscherpe beelden
Hoe hoger de resolutie, hoe gedetailleerder de beelden. LG UHD TV's bieden u 4 keer hogere resolutie dan een Full HD TV. En dit betekent 4 keer zoveel helderheid in de getoonde beelden.
Uniforme beelden vanuit elke hoek
LG UHD TV's bieden precieze kleuren en een adembenemend beeld vanuit elke hoek.
De basis van realistische beelden
De quad-coreprocessor werkt onvermoeibaar op de achtergrond om onaangename beeldruis te verminderen en tegelijkertijd de beeldscherpte te verbeteren – zelfs bij het opschalen van beelden met lage resolutie naar bijna 4K-beeldkwaliteit.
Hogere piekhelderheid
Met de ultrahelderheid van LG kun je genieten van levendigere beelden met een hogere helderheid door donkere gebieden donkerder en lichtere gebieden helderder te maken.
Actieve HDR voor foto's vol leven
HDR (High Dynamic Range) is de nieuwe standaard voor een betere beeldkwaliteit. HDR biedt fijnere details en levensechte kleuren met hogere contrasten. LG Full HD TV's ondersteunen verschillende van deze HDR formaten, zoals HDR10 Pro en HLG Pro.
DTS Virtual: X – meer ruimte voor goed geluid
DTS Virtual: X biedt je een multidimensionale geluidsbeleving. Het zorgt voor een krachtig geluid, die alleen via de geïntegreerde tv-luidsprekers kunnen worden aangestuurd. wordt gegenereerd. 
Verfijnd van binnen en van buiten
Het elegante metalen frame van de TV's geeft hun ontwerp een modern en tijdloos tintje.
Meer mogelijkheden voor meer comfort
Ervaar de vele Smart TV's met LG webOS. Gebruik de afstandsbediening om zoals gebruikelijk intuïtief door het menu te navigeren of gebruik jouw stem om geselecteerde apps en andere premium services te bedienen.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle LG 43 inch 4K Ultra HD TV 43UK6950 reviews